Novi Pazar - Dodić debituje, uzda se i u navijače!

Autor: Beta Beta
petak 28.08.2015.
18:28
Izvor: Beta

Trener fudbalera Novog Pazara Mladen Dodić rekao je danas da su utakmice protiv Rada uvek neizvesne, ali da će njegova ekipa učiniti sve da pobedi tog rivala u duelu osmog kola Super lige Srbije.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Novi Pazar će u subotu od 19 časova biti domaćin Radu, samo dva dana nakon što je Mladen Dodić predstavljen kao naslednik Petra Kurćubića na klupi domaćeg tima.

"Nemamo izbora, uvek ćemo ići na pobedu. Svestan sam koliko su važna tri boda, nisam tražio alibi tako što bih preuzeo ekipu od ponedeljka, već smo odmah krenuli da se spremamo za bitan meč. Siguran sam da će navijači biti naš 12. igrač. Nema ni potrebe da ih pozivam, znam da će biti tu", rekao je Dodić novinarima na Gradskom stadionu.

"Neke 'žute minute' su koštale ekipu u prethodnom periodu, moramo biti maksimalno borbeni i koncentrisani od početka do kraja. Greške iz Novog Sada ne smeju da se ponove, moramo izvući pouke. Ima dobrih stvari koje je uradio kolega Kurćubić, gledaćemo da ih zadržimo, a ovo drugo da popravimo", kazao je Dodić.

Novi Pazar je sedmi na tabeli sa devet bodova, dok je Rad deseti s bodom manje.

"Ako im dozvolite, mogu da budu veoma efikasni, iako su imali i drugačijih izdanja. To su normalne oscilacije za početak prvenstva. Trener Rada Milan Milanović poznaje atmsoferu u Pazaru, ali potrudićemo se da zaustavimo njihove adute"
, kazao je Dodić.

On je rekao da maksimum moraju pružiti svi koji budu u ekipi, koja je i dalje lišena pomoći povređenog Marka Đalovića.

"Ima neizvesnosti oko sastava, s obzirom na povrede i neke kasnije dolaske, ali svako ko bude igrao makar i minut moraće da se bori do kraja. Tako će uvek biti, ko nije spreman da se drži tog principa ne treba da izlazi na teren", naglasio je Dodić.

U novopazarskom superligašu rečeno je da na Gradskom stadionu neće biti prisutni gostujući navijači.

"Posle sastanka organa bezbednosti, odlučeno je da se ne odredi prostor na tribinama za navijače Rada. Klub sa Banjice je najavio da neće organizovano voditi svoje pristalice u Novi Pazar",
rekao je generalni sekretar Pazaraca Redžep Korać.

Korać je dodao da pripadnice ženskog pola, koje su zainteresovane da prisustvuju utakmici, mogu sutra od 10 časova preuzeti besplatne ulaznice na biletarnicama novopazarskog stadiona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke