Novi maler za Stevanovića, hoće li Everton igrati u revanšu i šta je sa Vlahovićem?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.08.2017.
10:14
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Jedan od standardnih prvotimaca Partizana iz prošle sezone ponovo mora na dužu pauzu.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Alen Stevanović baš nema sreće ove godine. Tek što se oporavio od povrede skočnog zgloba zbog koje je propustio veći deo prolećne sezone u prethodnom šampionatu i odradio pripreme sa crno-belima, usledili su novi problemi.

I to prilično ozbiljni, jer sudeći prema najnovijim informacijama, iskusni fudbaler moraće ponovo na operaciju. On će tokom nedelje otputovati u Italiju ili Nemačku na dodatne preglede, posle čega će biti jasno i kada će biti operisan.

Što se tiče igrača koji su na raspolaganju treneru Đukiću, veliku pažnju sada privlači i situacija oko Brazilca Evertona.

Njega nije bilo na terenu u prvom meču protiv Videotona, a u izjavi za ''Žurnal'', sportski direktor Ivica Iliev je naglasio da je jednim delom odluka trenera Đukića bila takva i zbog opasnosti da Everton dobije treći žuti karton koji bi ga eliminisao iz sastava za revanš.

Ovako, borbeni vezista biće jedan od aduta crno-belih u Felšutu, što može da raduje navijače Partizana.

A ono što mnogima još uvek nije jasno, to je situacija oko mladog napadača Dušana Vlahovića. Momak koji je pre više od godinu dana bio strelac onog gola u finalu Kupa protiv Javor Matisa i ''overio'' osvajanje ovog trofeja, sada je u drugom planu i trener Đukić ga još uvek ne ''baca u vatru''.

Iliev je govorio i na tu temu, ali nije ni potvrdio ni demantovao da li će se ovaj 18-godišnji momak preseliti u Fiorentinu u januaru, kada bude postao punoletan.

''Vlahović je naš igrač, trenira zajedno sa ostalim igračima. Ko je rekao da ne računamo na njega? To mi liči na priče da li bi trebalo da igra ovaj, ili onaj igrač'', zaključio je Iliev.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 21.08.2017
14:33

Ako odu i Everton i Djurdjevic, nema toga sto mi ne bi palo na pamet...

avatar
Vidicnemanja
Monday, 21.08.2017
16:28

Jesi li obratio paznju kad je vazura rekao da je postojala klauzula za Lea od 2,5 M,ali da su je jedva promenili na 4M.Zato je sve preko 4 otislo van Partizana.Poenta je sto su svi mesecima pricali da nema klauzule.Lazu nas bez trunke stida.Partizan im nije na prvom mestu,ocigledno je.I Djukic nesme da pisne,samo aminuje.Kod Nikolica nisu mogli lako da probiju

avatar
Monday, 21.08.2017
17:12

Primetio sam i veoma mi je drago sto je jos neko to zapazio. Dobro se secam da je Iliev pre recimo dva meseca da nikad nije ni bilo te prvobitne klauzule, a mislim da znam i sta je vazura mislio pod tim - samo mi znamo kako smo je promenili- mada nije to ni neki sada rebus, samo sklopis kockice mozaika i mozes da dodjes do istine...

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 21.08.2017
11:03

Izuzetno me nervira ova tajnovitost oko Vlahovica,ponasaju se kao Djuric u slucaju Nastasic!

avatar
odjava
Monday, 21.08.2017
14:27

nije samo Vlahovic u pitanju.