Novi maler za Partizan - Vulićević teže povređen!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.10.2014.
22:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Pravi šok za sve u Partizanu, samo dva dana posle velikog slavlja i pobede u 147. večitom derbiju!

Miroslav Todorović
Miroslav Todorović

Povezane vesti

Naime, kako su večeras prenele ''Novosti'', desni bek Partizana Miroslav Vulićević najverovatnije će propustiti ostatak sezone, pošto je na derbiju sa Crvenom zvezdom doživeo povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena!

On je ovih dana bio podvrgnut snimanjima, ali kako sada stvari stoje, vesti nisu  povoljne i da će najverovatnije biti neophodna operacija.

Naravno, čeka se zvanična potvrda svega ovoga od ljudi iz kluba, ali je sasvim izvesno da trener Marko Nikolić za predstojeći meč sa Bešiktašom mora da priprema tim bez Vulićevića, i to na poziciji na kojoj su crno-beli i najdeficitarniji.

Prosto, u ekipi Partizana nema adekvatne zamene za pouzdanog fudbalera, koji zahvaljujući svojim odličnim centaršutevima sa desne strane ima ogromne zasluge za veliki broj golova Petra Škuletića, Danka Lazovića Nemanje Kojića i ostalih, kako u ovoj, tako i u prethodnoj sezoni.

Ovo je jedan od njih...



Podsetimo, Partizan je ove sezone već ostao bez povređenog veziste Darka Brašanca i štopera Miloša Ostojića. Nemanja Kojić se tek vraća posle duge pauze zbog povrede, a i Nikola Drinčić je imao dosta problema sa povredom leđa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke