Nove pohvale Čukaričkom: ''Najozbiljniji klub u Srbiji!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 15.06.2015.
22:16
Izvor: Beta

Nekadašnji reprezentativac i bivši sportski direktor Partizana Mladen Krstajić rekao je danas da je Čukarički "najozbiljniji klub u Srbiji".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Krstajić je posetio fudbalere Čukaričkog, koji se nalaze na pripremama u Austriji.

"Čukarički je na početku i stvara klub na zdravim temeljima. Čovek koji sve to vodi i podržava, svakim potezom potvrđuje koliko je ozbiljan. Vidi se da je reč o uspešnom poslovnom čoveku koji je svoje znanje i sredstva adektvano uložio u fudbal. Čukarički je jedini model kako uspešno može da funkcioniše jedan klub", rekao je Krstajić za sajt Čukaričkog.

On je istakao da je iz ljubavi prema fudbalu posetio Čukarički, kao i to da voli da vidi kako to izgleda jer se edukuje i želi da kvalitetno potroši svoje vreme.

Krstajić je kazao da pomaže Radniku iz Bijeljine da krene stazama kao što je to učinio Čukarički.

"Ide teško, ali imam podršku lokalne samouprave i zajedno radimo na tome da Radnik postane stabilan premijerligaš. Pokušaću da u budućnosti upišem tu profi licencu, ali pričaćemo o tome kad dođe vreme. Videćemo šta će biti", kazao je Krstajić.

Prema njegovim rečima, svi srpski fudbalski klubovi imaju realnu šansu da prođu prve runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Mislim da naši klubovi mogu da prođu uvodna kola, sve dalje zavisi dosta od protivnika. Žreb može mnogo da utiče na rezultate", rekao je on.

Krstajić je istakao da ga raduje uspeh reprezentacije Srbije, koja je na Svetskom prvenstvu do 20 godina prošla u polufinale.

"Klinci su još jednom potvrdili da imaju kvalitet i to nije ništa novo. Jednostavno dok su mlađi i dok stasavaju pokazuju svojim kvalitetom i karakterom kako bi trebalo da se igra", rekao je Krstajić.

Žreb za prva dva kola kvalifikacija za Ligu Evrope održaće se 22. juna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Tuesday, 16.06.2015
13:50

Da je ovo normalna zemlja oni bi bili prvaci, a Partizan i Zvezda bi se borili za peto mesto.

avatar
Tuesday, 16.06.2015
14:23

mozda bi se Partizan borio za peto mesto , ali zvezda bi igrala podunavsku ligu istok ...

avatar
Don Silvio
Monday, 15.06.2015
23:12

To se vec odavno zna i da nam je prvenstvo regularno kao sto nije Cuka bi bila prvak ako ne ove sezone kojaje za nama onda zigurno ove koja je pred nama