Novaković odbio Zvezdu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.11.2014.
10:06
Izvor: Sportske.net

Prekaljeni slovenački internacionalac Milivoje Novaković zahvalio se čelnicima Crvene zvezde na ponudi pošto je odlučio da je ne prihvati.

Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis
Beta/AP Photo/Mindaugas Kulbis

Povezane vesti

Drugi "napad" čelnika Crvene zvezde da privole Milivoja Novakovića na "Marakanu" završen je istim rezultatom kao i onaj pre osam godina.

Slovenačkog internacionalca u Zvezdu su želeli da dovedu još 2006. godine tadašnji sportski direktor Stevan Stojanović i predsednik Dragan Stojković ali se ispostavilo da je Keln spremio ponudu koju Novaković nije mogao da odbije.

Nakon pet godina igranja za "Jarčeve" Slovenac se otisnuo na daleki istok gde je branio boje japanskih klubova Omija i Šimicu a kako je nedavno postao slobodan igrač u Zvezdi su videli priliku da reše probleme u napadu.

Ispostavilo se, međutim, da Milivoje Novaković ima druge planove i da priče oko dolaska na "Marakanu" ne piju vodu pošto Slovenac planira povratak u Bundesligu.

Čelnicima Crvene zvezde ostaje da ubojitog napadača koji će rešiti problem neefikasnosti potraže na drugom mestu a to će tokom zimskog perioda svakako biti prioritet šampiona Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dja Djedje92
Wednesday, 26.11.2014
11:59

ma bre nek se malo pozabave nasi strucnjaci fudbala po vojvodini..verujem da ima mnogo mnogo talentovanijih i boljih igraca nego ovi sto zavrsavaju karijere