Nova runda - Mijailović vs Terzić!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.02.2015.
17:04
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U jeku mučnih pregovora koje čelnici Zvezde vode sa Darkom Lazovićem, usledila je i nova runda sukoba na relaciji Zvezdan Terzić - Nikola Mijailović!

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Izgledalo je na prvi pogled da će posle par anonimnih pisama i odstranjivanja Nikole Mijailovića iz Crvene zvezde, doći do zatišja, ali od juče se ovaj sukob ponovo rasplamsao.

Naime, juče se generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić u intervjuu za B92 dotakao i te teme, pritom citirajući Dostojevskog.

''Biću malo i bezobrazan, ali kako je Dostojevski rekao: ’Ako kreneš ka cilju i na tom putu se budeš osvrtao na svakog kera koji zalaje, nikada nećeš stići do cilja’. Svestan sam medijske pažnje koju izazivam jer mi je nameće funkcija koju obavljam u najvećem klubu na ovim prostorima i da sam meta raznih napada.

Imam razumevanja i za Nikolu Mijailovića koji piše ova pisma i ne ljutim se na njega, nek ih piše i dalje. Nisam hteo ni da odgovaram na prethodna jer nas veliki klub kao što je Crvena zvezda obavezuje na jedan kodeks ponašanja i sistem vrednosti nametnut od ljudi koji su bili tu mnogo pre nas. U obavezi smo da se ponašamo u skladu sa renomeom Crvene zvezde'',
rekao je Terzić za B92.

Naravno, nije se dugo čekalo na Mijailovićev odgovor. Bivši bek Zvezde se oglasio u izjavi za ''Mondo'' i tom prilikom uzvratio Terziću istom merom, pa možda i još žešće.

''Nisam imao vremena da čitam Dostojevskog. Trenirao sam, a nisam imao vremena za usavršavanje iza zatvorskih zidina. Kada si u bekstvu dan je dug, a knjiga je jedini prijatelj. Verujem da se Dostojevski prevrće u grobu kada ga dr Terzić citira'', istakao je, između ostalog, Mijailović u izjavi za ''Mondo'', izražavajući nadu da će Zvezda izbeći bankrot.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke