Nova pozicija napravila problem Ristiću

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.03.2016.
13:31
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mihailo Ristić priznao je da mu nije bilo svejedno kada je saznao na kojoj će poziciji početi utakmicu sa Spartakom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vezali su 23. pobedu u domaćem šampionatu pošto su u okviru 27. kola Superlige savladali subotički Spartak rezultatom 4:0.

Gosti su tokom prvog poluvremena uspevali da održe egal, a vezista Crvene zvezde Mihailo Ristić tvrdi da konačan rezultat nije najbolji pokazatelj koliko je utakmica bila teška.

"Spartak je ekipa koja nije izgubila nijednu utakmicu ovog proleća, došli su ovde sa namerom da uzmu bodove. Mislim da smo odigrali pametno. U pravo vreme smo postigli prvi gol, posle i drugi i tu je već bilo sve gotovo, posle smo rutinski završili posao" rekao je Ristić.

Vezni fudbaler Crvene zvezde našao se u startnoj postavi posle dužeg vremena, postigao je i gol, ali mu je problem predstavljala pozicija na kojoj je morao da nastupi protiv Spartaka.

"Posle duže vremena sam bio u prvih 11. Bilo mi je malo nezgodno na ovoj poziciji da uhvatim korak i tempo, ali zadovoljan sam kako je sve to izgledalo. Hvatamo formu i idemo dalje" dodao je Ristić.

Mladi reprezentativac Srbije dobija sve više prilike da igra u klubu pa ne čudi što mu je selektor "Orlića" Tomislav Sivić uputio poziv za nacionalni tim.

"Zadovoljan sam pozivom, ali sada je potrebno da se pokažem tamo. Sve je to samo početak, najviše od mene zavisi koliko će trajati. Možda je ova utakmica protiv Andore došla u pravom trenutku, da ekipa dobije na samopouzdanju" zaključio je Ristić.

Novu priliku za dokazivanje Mihailo Ristić će imati već u utorak jer Crvena zvezda gostuje Novom Pazaru u odloženom meču 26. kola domaćeg šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdasrbija
Sunday, 20.03.2016
20:21

Zvezdin Sergi Roberto

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 20.03.2016
19:27

To se nije videlo u njegovoj igri.

avatar
čerčil Brod
Sunday, 20.03.2016
16:02

Ristic je prosle sezone bio konstantniji i bolji od Grujica,ali nakon Novog Zelanda Gruja je poceo igrati kao preporodjen. Koliki je samo samopouzdanje vazno. Ali...Rile ce biti sledeci igrac koji odlazi u top klub,siguran sam u to.

avatar
MozdaRealan
Sunday, 20.03.2016
22:21

Ристић је одличан играч и следеће сезоне уз Плавшића ће бити носилац игре и један од наших најбољих домаћих играча.

avatar
Novak Najbolji ikad
Sunday, 20.03.2016
15:10

Ristic je iz Trnove, kod Ugljevika, ja zivim u Ugljeviku.

avatar
el fabio
Sunday, 20.03.2016
17:13

I ja u Trnovit :)

avatar
el fabio
Sunday, 20.03.2016
19:53

Trnovi, greška zbog tastature.

avatar
Novak Najbolji ikad
Sunday, 20.03.2016
18:57
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 20.03.2016
15:09

Znam da ici nema veze sa ovim, ali vredi skrenuti pažnju svima. Evo jedan primer kako neki pojedinci sa više naloga mogu da uklone bilo koji vaš komentar koji njima nije po volji bez obzira što u svom komentaru nikog ne vređate. Ovo je moj komentar koji je uklonjen...............................nnnn Pre 1 dannAko ne želimo da završimo na četvrtom mestu u grupi, onda večeras moramo pobediti u Malagi. Napred Zvezdo, svom snagom i do kraja.nOznačen više puta - Potrebna kontrola...............nnnDa napomenem da su pre jedan dan dva pojedinca napravili nove naloge, ali niko ne zna koliko..........nnnMolim moderatore sajta kao i sve posetioce da se ozbiljno posvete ovom problemu da se nekim pojedincima onemogući da na ovom sajtu rade što oni žele jer ovaj sajt ne pripada njima. Unapred zahvalan.

avatar
Don Silvio
Sunday, 20.03.2016
17:39

Slazem se, i ja imam par komentara koji su prvo objavljeni pa onda obrisani, a razlog je jednostavan pisao sam iskreno o partizanu sto se nekima nije svidelo

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 20.03.2016
17:59

Zbog toga svako od nas treba da signalizira kad ovde uoči neke nepravilnosti jer moderatorima treba vremena da to sami otkriju. Svi ovde dobro znamo o kojim pojedincima se radi zato treba reagovati na vreme čim naprave novi nalog da im onemogućimo da ovde vređaju i provociraju. Ovo sam ja dao samo jedan primer, a ovakvih i sličnih mojih komentara su otklonili mnogo i to u vrlo kratkom vremenskom razmaku. Stvarno čemu služi takvo ponašanje. Pozdrav tebi brate.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 20.03.2016
15:06

Ristića treba forsirati jer je odličan igrač, a plus toga na njemu možemo zaraditi velike pare kao i na Grujiću.

avatar
Sunday, 20.03.2016
14:43

Samo cepaj Rile, nadam se da ćeš posle odlaska Gruje biti standardan!