Nova pobeda "Orlića" - Na redu su kvalifikacije za EURO!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.09.2016.
14:02
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Kadetska reprezentacija Srbije koju sa klupe predvodi bivši fudbaler Partizana Ilija Stolica rešila je u svoju korist i poslednji kontrolni meč pred start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj kadetska reprezentacija dočekuje potpuno spremna, ako je suditi na osnovu dve poslednje provere koje su obavljene u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Drugi put za tri dana Srbija je savladala odabranu selekciju Belorusije, s tim što u četvrtak nije ponovljena goleada iz prvog susreta već su "Orlići" slavili rezultatom 1:0 (0:0) zahvaljujući pogotku Dimitrija Kamenovića.

SRBIJA: Gordić (od 41' Milojević), Ilić (od 73' Simonović) , Marković, Kamenović (od 63' Šehović), Nešković (od 57' Kokir), Gavrić (od 41' Stanković), Đerlek (od 63' Bosić), Babić (od 41' Stuparević), Jeličić (od 73' Gačić), Vidosavljević (od 57' Pavlović), Radovanović (od 57' Janković);

Kadetsku selekciju reprezentacije Srbije za mesec dana očekuje učešće na turniru u Italiji gde će dve prvoplasirane ekipe u grupi obezbediti mesto u Elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Svoj prvi meč na preliminarnom kvalifikacionom turniru u Italiji "Orlići" igraju sa BJR Makedonijom (26. oktobar), a potom slede dueli sa Albanijom (28. oktobar) i Italijom (31. oktobar).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke