Nova pobeda Obradovićevih ''Orlića''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 23.02.2017.
13:08
Izvor: Sportske.net

Dve utakmice, dve pobede naše omladinske reprezentacije pod vođstvom novog selektora Milana Obradovića.

Screenshot: YouTube/FSSrbije
Screenshot: YouTube/FSSrbije

Povezane vesti

Radi se o prijateljskim utakmicama, a i ovoga puta je rival bila selekcija Bugarske.

Naš tim je slavio rezultatom 4:1, još ubedljivije nego pre dva dana na Obradovićevom debiju, a izveštaj sa te utakmice možete da čitate OVDE.

Danas su gosti poveli u 25. minutu preko Ivanova, ali u finišu prvog poluvremena izjednačio je Zlatanović, koji se u strelce upisao i u prethodnom meču.

Mogla je naša reprezentacija i ranije do izjednačenja, ali Račić u 29. minutu nije iskoristio jedanaesterac, lopta je završila pored gola.

Novi penal ''Orlići'' su iznudili u 65. minutu, ali ovoga puta Romanić je bio precizan i Srbija je preokrenula rezultat.

Na 3:1 povisio je Ilić u 76. minutu, a konačnih 4:1 postavio je Petrov u poslednjim trenucima meča.

U svakom slučaju, odličan početak Milana Obradovića na novoj dužnosti, videćemo kako će se pokazati Perica Ognjenović, koji je nedavno postavljen na mesto selektora kadetske reprezentacije.

--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 24.02.2017
17:57

Što se tiče Račića nema potencijal da igra za reprezentaciju, trebalo bi da doživi neki neverovatan napredak pa da bude reprezentativni kalibar.

avatar
Friday, 24.02.2017
17:55

Izgleda da moram da išem i uputstva za svoje komentare. Nigde nisam napravio klupsko poređenje već poređenje odnosa u reprezentaciji sa jednim našim klubom jer je problem u oba tima isti zbog pogrešnih odluka trenera. Kritika je krajnje konstruktivna, a ako neko selektira nacionalne timove na osnovu klupskih bolja i ako je neko nekad to radio to su Hrvati u Jugoslavili i zvezda u Jugosviji, Srbiji i Crnoj Gori i Srbiji.

avatar
Thursday, 23.02.2017
19:07

Pored toliko tantovanih igrača Račić izvodi penal to je isto kao što Jevtović u Partizanu izvodi slobodne udarce pored Đuričkovića i Mihajlovića na prethodnim pripremama.

avatar
MozdaRealan
Thursday, 23.02.2017
23:47

Немој толико да подцијењујеш Рачића јер је он по мени веома добар млади фудбалер. Не знам уопште зашто то гледаш са клубске стране јер сада игра репрезентација.

avatar
odjava
Thursday, 23.02.2017
15:24

Pa nije 3 1 nego 4 1 . Aloo bre.