Nova nada srpskog fudbala - Aleksandar Gomez!

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.03.2017.
21:04
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Iako još nije napunio 15 godina, mediji o njemu već pišu u hvalospevima. Živi u Španiji, igra za Valjadolid, proteklog vikenda je postigao dva gola za tri minuta, a još nešto će posebno obradovati navijače Partizana.

Screenshot: YouTube/FSSrbije
Screenshot: YouTube/FSSrbije

Povezane vesti

Radi se, naime, o sinu nekadašnjeg napadača crno-belih Dragana Isailovića - Aleksandru Gomezu Isailoviću!

Oni nešto stariji navijači Partizana odlično se sećaju vremena kada je popularni Isa predvodio napad crno-belih u drugoj polovini devedesetih, a posebno im je ostao u sećanju njegov pobedonosni gol protiv zagrebačke Kroacije u Beogradu (1:0).

Nažalost, Partizan je kasnije u Zagrebu doživeo dobro poznati debakl (5:0), a Isilović se nije dugo zadržao u Humskoj.

Karijeru je nastavio u Španiji, gde se potom oženio, gde i danas živi i gde se i njegov sin sve uspešnije bavi fudbalom u Valjadolidu.

Njegovim golovima, Valjadolid je za vikend savladao Betis (2-1), a Dragan je par dana kasnije u intervjuu za ''Blicsport'' otkrio više detalja o nadolazećoj nadi našeg fudbala.

''Aleksandar je jako cenjen ovde, zvali su nas iz Atletiko Madrida i Malage, ali dok ne završi osnovnu školu, neće ići od kuće. Mišljenja sam da će mu u Valjadolidu biti bolje za rad i napredak.

Ako nastavi ovako, sledeće godine biće već sa omladincima, a onda će zaigrati i za B tim Valjadolida, koji se takmiči u drugoj ligi. Već je imao poziv omladinske ekipe, međutim zakonski je zabranjeno da dok ne napuni 15 godina igra protiv osamnaestogodišnjaka'',
izjavio je Dragan Isailović.

On otkriva da neće biti dileme da li će nastupati za reprezentaciju Srbije ili Španije, jer je već dobio poziv za kadetsku selekciju naše zemlje, što je sa zadovoljstvom prihvatio.

Ipak, Dragan Isailović je otkrio i jednu zanimljivu ideju s tim u vezi.

''Predložio sam mu da u Španiji na dresu nosi prezime Isailović, a u Srbiji Gomez'', kaže Isailović.

Sinu je preneo ljubav i prema Partizanu, dolazi na evropske utakmice crno-belih tokom leta, a i dalje prepoznaje Tumbakovićev trenerski ''rukopis'' u klubu iz Humske.

''Partizan ima prepoznatljiv stil, kao Barselona, to je ostalo još od Ljubiše Tumbakovića'', poručio je Isailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mmmm
Thursday, 30.03.2017
21:45

Provalite kako je Robi 10 sekundi pre gola stao skamenjen jer je procitao igru i video sta ce se desiti.Kakav igrac.

avatar
Thursday, 30.03.2017
07:24

Iako sam Zvezdas bio sam na toj utakmici.....realno se onaj Viduka ispromasivao a Isa tresnuo gol. U revansu je onaj Vukicevic promasio penal na startu i posle toga uzas. Iskreno Partizan je tad bio dosta slab a Dinamo (Kroacija) opasno dobra sa Silviom Maricem, Vidukom i brdom kvalitetnih igraca. Sve u svemu nadam se da je mali Gomez dobar!

avatar
Joey Barton
Wednesday, 29.03.2017
23:54

Novi Bozan Krkic.

avatar
Trta Mrta
Wednesday, 29.03.2017
21:57

Звездаш сам, али никад нећу да прежалим што овај човек и Звонимир Вукић нису направили боље каријере, могли су да буду стуб репрезентације. Једанпут талентован центарфор.

avatar
Wednesday, 29.03.2017
21:51

Само те сезоне је и био у Партизану кад су они имали крш тим (многи Гробари знају за то), пре тога сећам се да је био добар у Земуну, али после је градио каријеру у Кореји... Могао је да има бољу каријеру, надам се да ће син то да исправи - по могућству у наступима за Србију!