Nova funkcija - Đurovski ostaje u Zvezdi

Autor: Beta Beta
utorak 27.06.2017.
23:47
Izvor: Beta

Doskorašnji trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski od danas je novi član Upravnog odbora kluba iz Ljutice Bogdana.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Na današnjoj sednici Skupštine kluba, pored Boška Đurovskog, za nove članove UO izabrani su i reditelj Jug Radivojević i doktor Aleksandar Marković, navodi se u saopštenju Zvezde.

Kako se navodi, sednici je prisustvovalo 56 članova od 70 koliko čini Skupštinu. Konstatovano je da je na prethodnim izborima glasalo 1.270 članova kluba i da je odabrano 36 članova Skupštine.

Za predsednika Skupštine je Ratomir Dujković, a dva nova potpredsednika Skupštine su doktor Branko Beleslin i Aleksandar Radojičić.

Poslovni direktor kluba Stefan Pantović izneo je osnovne brojke kada je finansijski izveštaj za 2016. godinu u pitanju.

"Sa poslovne strane imamo razloga za zadovoljstvo, jer smo drugu godinu zaredom poslovali pozitivno. Ostvarili smo profit od preko dva miliona evra i takva dobit je nezabeležena u prethodnih 17 godina, a verovatno i više. Klub je ostvario prihod od 24.369.497, a rashod 22.317.210 evra", rekao je Pantović.

On je naveo da u klubu i ove godine očekuju da će ostvariti pozitivan finansijski rezultat.

"Imali smo i kontrolu UEFA koja je nedvosmisleno potvrdila da je administrativni deo kluba uspeo da odgovori na sve izazove koje je klub imao na finansijskom smislu. S druge strane, konstatovano je da je klub i dalje primoran da prodaje fudbalere kako bi zaradio novac. Od transfera igrača, prethodne godine je prihodovano 58 odsto budžeta", rekao je Pantović.

Svoj izveštaj pred Skupštinom podneo je i generalni direktor Zvezdan Terzić.

Sve odluke i tačke usvojene su jednoglasno, a puna podrška Skupštine kluba data je i inicijativi da se koriguje broj šampionskih titula Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Srba Stamenkovic
Wednesday, 28.06.2017
09:16

Aleksandar Radojičić jel to onaj glumac?

avatar
MikiTheLegend
Wednesday, 28.06.2017
09:01

potpredsednici su za bogu plakati, glumac koji je glumio u 3 filma i koji je maltene tinejdzer, a ovaj drugi je lekar poznat po korupciji...