Nova cirkuska tačka - Terzić nije podneo ostavku?!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.10.2014.
11:48
Izvor: Sportske.net

Kada pomislite da dešavanja u srpskom fudbalu ne mogu da vas iznenade i da je iscrpljen nepresušni bunar saopštenja, kontradiktornih izjava, prepucavanja i laži, imajte u vidu da naši fudbalski poslenici uvek imaju "keca iz rukava".

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Sama činjenica da Zvezdan Terzić nije podneo ostavku na mesto predsednika Zajednice Superligaša u trenutku kada je preuzeo funkciju vršioca dužnosti generalnog sekretara FK Crvena zvezda sama je po sebi kršenje Statuta pomenutog tela.

Pojedinci su činjenicu da se na čelu Zajednice ne nalazi predsednik kluba već v.d. generalnog sekretara okarakterisali ka "pravni vakuum" a onda se u priču umešao Odbor za hitna pitanja FSS.

Na hitnoj sednici Odbora za hitna pitanja FSS odlučeno je da Zajednici bude postavljen ultimatum i da sednica Skupštine na kojoj će Zvezdan Terzić biti smenjen i dobiti naslednika bude zakazana u roku od 10 dana.

Usledio je oštar odgovor Zvezdana Terzića koji je poručio da "oni iz FSS nemaju pojma" te da je on ostavku na mesto predsednika Zajednice Superligaša podneo prvog oktobra.

Novi dan, nova muka, rekao bi naš narod!

Generalni sekretar Zajednice superligaša Branislav Delić tvrdi da Zvezdan Terzić nije podneo ostavku i da se u pismu koje je operativac Crvene zvezde dostavio na adresu Terazije 3 govori samo o prenošenju ovlašćenja na zamenika Dragana Simonovića.

"Ne piše nigde da je Terzić podneo ostavku, piše samo da je preneo ovlašćenje, a ostavku treba da podnese Skupštini Zajednice Superlige koja ga je i izabrala" kaže Delić.

Prema tome, Zvezdan Terzić još uvek nije podneo ostavku tako da "oni iz FSS" ipak imaju pravo što se žale.

Ili nemaju?

Ma koga je briga, smisliće i jedni i drugi neki novi način da nas naprave ludima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke