Njegova ljubav prema Zvezdi ne prestaje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.03.2015.
11:46
Izvor: Sportske.net, Sport

Reprezentativac naše zemlje već se ustalio u Seriji A, pruža dobre partije, a svoju Zvezdu ne zaboravlja...

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

U pitanju je Nikola Maksimović, nekadašnji defanzivac užičke Slobode i Crvene zvezde, koji sada uspešno brani boje italijanskog Torina.

Zimus je za njega interesovanje pokazao i Porto, ali u Torinu ne nemeravaju da se odreknu usluga pozidanog igrača, koji ima ugovor do 2018. godine sa ovim klubom.

''Mediji pišu i da me sada prati Arsenal... Videćemo na kraju sezone, samo da ja igram dobro'', poručuje Maksimović u intervjuu današnjem ''Sportu''.

Lepo mu je u Torinu, što i sam potvrđuje, ali Crvena zvezda je nezaobilazna tema kad je on u pitanju. Klub iz Ljuutice Bogdana i dalje ima određena dugovanja prema njemu, ali on i dalje ne insistira na isplati, ne želeći da voljeni klub stavi u još težu poziciju od one u kojoj se sada nalazi.

''To činim samo zbog ljubavi prema Zvezdi i igračima koji sada nastupaju u crveno-belom dresu, a ne zbog nekih ljudi koji su otišli, a svojevremeno su me sputavali'', konstatuje Maksimović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Sunday, 01.03.2015
12:53

Dobar igrac, treba razmisliti i o njemu i pozvati ga narocito ako Neven ne zeli da se vratinsto je pod velikim znakom pitanja. Cak i ako zeli, treba jos jednom pruziti sansu Nikoli...

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Monday, 02.03.2015
00:06

Visok, snazan ali cini mi se da je malo spor ali mislim da je svakako kvalitetniji od Mitrovica

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Monday, 02.03.2015
22:57

Ja mislim da za njega ima mesta ali na klupi tj da treba da bude rezervna opcija, pogotovo u trenutnoj situaciji u kojoj je Vidic penzionisan, Subotic nece da igra, Bisevac je povredjen...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Monday, 02.03.2015
00:43

Jeste, malo je sporiji i tromiji pa treba vise da ide na instikt i citanjen(svakako treba da ide na to, ali izrazenije nego drugi), a bolji je 100%nod Mitrovica, taj decko meni nije nista narocito, i sigurno ne za prvi tim Srbije.