Nisu samo u Humskoj nezadovoljni suđenjem

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 29.02.2016.
10:04
Izvor: Sportske.net

Pune ruke posla imaće članovi Komisije za analizu suđenja nakon utakmica 24. kola domaće Superlige, pošto će pored Partizana biti još klubova koji će se žaliti na odluke arbitara.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Centralna tema polemika vezanih za domaći fudbal u nedelju je bila vezana za suđenje na 150. "večitom derbiju", a strasti se svakako neće stišati još nekoliko dana o čemu svedoče i jutrošnje izjave Milorada Vučelića i Ivice Ilieva.

Komisija za analizu suđenja oceniće učinak Vlada Glođovića i njegovih pomoćnika na 150. "večitom derbiju", ali će se na tapetu naći još neki arbitri.

Fudbalski klub Čukarički nije zadovoljan načinom na koji je sudija Novica Anđelovski odradio svoj posao u Surdulici.

"Moram da biram reči da ne bih omalovažio pobedu domaćina i uvredio južnjačko gostoprimstvo, a ne znam kako to da kažem" počeo je priču trener Čukaričkog.

"Brđani" su u subotu poraženi u Surdulici rezultatom 2:1, a strateg Čukaričkog smatra da je penal za Radnik bio sporan, baš kao i činjenice da su gosti u poslednjih 20 minuta imali igrača manje.

"Nije moj posao da komentarišem odluke sudije, ali se nadam da će se nadležne organizacije pozabaviti presudnim detaljima sa utakmice" zaključio je Zoran Popović.

Čukarički je na prve dve utakmice u prolećnom delu sezone osvojio samo jedan bod pa nema sumnje da na Banovom Brdu ne mogu da budu zadovoljni učinkom.

Видео извештај са утакмице Радник - Чукарички 2:1 (1:1)Стрелци: Стојановић (32), Арсић (83) - Лагатор (36)

Posted by Супер Лига on субота 27. фебруар 2016.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 29.02.2016
12:05

cist penal za Radnik, jer igrac Cuke rukom pa grudima stopuje loptu, 3:30, pogledajte dobro...

avatar
.
Monday, 29.02.2016
11:34

I u zvezdi su nezadovoljni suđenjem, kažu penal nad Grujićem, Evertonu sudija oprostio crveni, a Luković prestrogo isključen, penal za Partizan nije postojao, a greške kod ofsajda (5/7) su sastavni deo igre na koje se ne treba posebno obazirati. Zaključak zvezda je jača i od sudija. Komedija sa amebama :D

avatar
Monday, 29.02.2016
12:59

To za penal ni sam Grujic nije rekao, onaj nazovi novinar je pokusao to da mu sugerise, ali ima kod njih i koliko-toliko postenih, nece decko da laze...