Nisu mogli da okrive ''Grobare'', pa prešli na trenera?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.12.2014.
23:15
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Trener Partizana Marko Nikolić demantovao je jučerašnje optužbe iz Novog Pazara da je navodno uputio teške uvrede sudiji Vladu Glođoviću.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dan posle burnog gostovanja Partizana u Novom Pazaru, trener Partizana Marko Nikolić ostao je pri stavu koji je, uglavnom, izneo i odmah po završetku te utakmice 14. kola Superlige.

On je u izjavi za ''Blic'', ponovio da ambijent u Novom Pazaru nije bio lep i podsetio da je malo nedostajalo da ga petarda koja ga je pogodila tokom utakmice učini i ''invalidom'''.

Ali, posle tog nemilog događaja, Marko Nikolić je doživeo da ga tokom drugog poluvremena arbitar Glođović isključi zbog prigovora, da bi tokom večeri stigle i optužbe iz Novog Pazara na Nikolićev račun, kako se navodno, nedolično ponašao prema arbitru, ''psujući mu srpsku majku''.

Pazarci su, čak, zbog toga najavili i prijavu protiv trenera Partizana Disciplinskoj komisiji FSS.

Sve te optužbe Nikolić ne želi ni da komentariše, dodajući ipak da se radi o pokušaju da se za sve incidente koji su se događali tokom utakmice okrivi - Partizan.

''Da li je ponovo Partizan kriv za nerede? Nismo imali podršku navijača, pa kad nema njih, hajde sada da trener bude negativac. Svi su loši, samo je na tribinama Novog Pazara sve u redu'', konstatovao je trener Partizana.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 02.12.2014
00:17

Da li neko moze da mi kaze da li je Volkov bio u ofsajdu ili nije?