Niste gledali "Orliće"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.06.2015.
13:23
Izvor: Sportske.net

Ukoliko vam je uživanje u jutarnjem valjuškanju u postelji bilo preče od praćenja utakmice koju su "Orlići" igrali u 1/8 finala Mundijalita predstavljamo vam kratak rezime jutrošnjih događaja.

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina koje se održava na Novom Zelandu trijumfom nad selekcijom Mađarske.

Uzbudljiv duel osmine finala Mundijalita odigran je u Danedinu na stadionu "Otago" a Srbija je slavila rezultatom 2:1 iako je sredinom drugog dela igre imala rezultatski deficit ali i igrača manje na terenu.

Velikom požrtvovanošću izabranici Veljka Paunovića uspeli su da nadomeste zaostatak u prvom minutu nadoknade regularnog dela meča, da bi autogolom Atile Talabera u stilu Klausa Augentalera "Orlići" stigli do trijumfa.

Ukoliko niste bili voljni da prekidate san i u ranu zoru pratite duel Srbije i Mađarske evo kratke retrospektive dešavanja na terenu.

Србија - Мађарска 2:1 (0:0)Најинтересантнији детаљи са данашње утакмице!

Posted by Јелен Супер Лига on Среда 10. јун 2015.


Nakon utakmice selektor Paunović je pohvalio svoje izabranike i nazvao ih herojima - OVDE, dok je Ivan Šaponjić poručio da je imao osećaj da će postići gol - OVDE!

Emocije su posle važne pobede preplavile naše reprezentativce pa su Nemanja Maksimović i Nemanja Antonov koristili metafore kojima su pokušali da objasne kako se osećaju - OVDE!

Narednu utakmicu na Mundijalitu Srbija igra u nedelju od 06:30 protiv Sjedinjenih Američkih Država na stadionu "Nort Harbur" u Oklendu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobari Kanada
Wednesday, 10.06.2015
15:51
avatar
ManUtdSrbija
Wednesday, 10.06.2015
13:40

Koliko mi je krivo sto nisam uspeo da se probudim da ih gledam, ne mogu da opisem to. Momci ''ubijaju'' kako igraju, stvarno. Ajmo momci, do zlata! Za vas, za nas i za celu Srbiju!