Ništa od prodaje Nece i Blekija - Ovo su Partizanove preostale opcije!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.02.2017.
09:42
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan nije uspeo da realizuje transfer Nemanje Mihajlovića i Nikole Milenkovića zbog čega se postavlja pitanje na koji način će crno-beli doći do preko potrebnog novca.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nadali su se u Humskoj da će poslednji dan zimskog prelaznog roka dovesti do pozitivnog raspleta u slučaju prodaje Nemanje Mihajlovića i Nikole Milenkovića ili bar jednog od njih dvojice ali su se stvari po svoj prilici završile nepovoljno za Partizan.

Da bude jasno, ostanak dvojice mladih i talentovanih igrača može da raduje trenera Marka Nikolića, ali problem leži u tome što je Partizanu preko potreban novac a u zimskom prelaznom roku do sada je inkasirano samo 100.000 evra od transfera Nikole Đurđića.

Zbog toga su u Humskoj tokom jučerašnjeg dana sa nestrpljenjem iščekivali vesti iz Francuske i Belgije ali ni Sent Etjen, ni Anderleht nisu poslali ponude za Necu i Blekija što crno-bele dovodi u problem.

Anderleht je bio spreman da plati 4.000.000 evra za mladog štopera ali transfer nije realizovan zbog činjenice da "Ljubičasti" nisu prodali Kara Mbođa Lesteru.

Sa druge strane, Sent Etjen je čekao prodaju Rua kako bi posegnuo za Nemanjom Mihajlovićem, a na kraju ni od toga nije bilo ništa i Partizan je ostao kratkih rukava.

Sada se postavlja pitanje kako će crno-beli obezbediti novac koji im je neophodan za normalno funkcionisanje do kraja tekuće sezone?

Jedna od opcija je prodaja igrača klubovima koji još uvek mogu da kupuju i koji imaju novac da ispune zahteve Partizana. Rusija i Kina su opcije i tamošnji klubovi, ali svakako treba sačekati reakciju iz Partizana.

Pojedini mediji prenose da bi crno-beli već ove zime mogli da naplate transfer Nikole Milenkovića a da transfer bude ozvaničen na leto. Spekuliše da bi Bleki mogao u Torino i da su Italijani sinoć "kaparisali" mladog štopera.

Svakako da su takve priče još uvek u domenu spekulacija zbog čega treba sačekati reakciju nekog od zvaničnika Partizana koji će imati precizniji odgovor na pitanje koji su dalji koraci kada je prodaja igrača i opstanak kluba u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Wednesday, 01.02.2017
15:10

Oni su toliko nesposobni da ce prodati Blekija za 1 milion.

avatar
Komreolne
Wednesday, 01.02.2017
21:26

Svako iz uprave bi se poradovao milioncetu

avatar
Anderton
Wednesday, 01.02.2017
12:32

Mogu i ja da prodam bilo koga, nije to poenta priče. Mislim da imamo jako talentovanu ekipu, kad bismo imali rukovodstvo gde bi nam bio kraj...

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 01.02.2017
12:03

jos da ode trijo VVV da rastrerete budzet

avatar
Meepo
Wednesday, 01.02.2017
11:15

Nesposobna uprava.

avatar
Jovo B.
Wednesday, 01.02.2017
11:10

Samo gledate kakoda prodate ne misli te kako mozda da ostanu i napravite tim za evropu. Jer moguce da toliko nema para a prodavali smo igrace za dobre pare! ,,ž

avatar
svojnasvome
Wednesday, 01.02.2017
12:47

I imali prilicno evro uvesca al u srbiji izgleda sto si manje u evropi imas vise para...bar neki

avatar
svojnasvome
Wednesday, 01.02.2017
12:47

I imali prilicno evro uvesca al u srbiji izgleda sto si manje u evropi imas vise para...bar neki