Ništa od Poljske, 'Tenk' ostaje...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 09.02.2015.
11:16
Izvor: Sportske.net

Nije ostvario transfer u Nemačku, neće ni u Poljsku. Aleksandar Kovačević za sada ostaje u crveno-belom dresu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nakon što su mu propale opcije da pojača Ajntraht, a nakon toga Štutgart, Aleksandar Kovačević se pomirio sa situacijom, maksimalno se posvetio Zvezdi, kao pravi profesionalac kakav i jeste.

Proteklih nedelja se ipak pojavila ozbiljna opcija za selidbu u poljsku Legiju, ali prema saznanjima 'Sporta', takva mogućnost više ne postoji, iako do 19. februara ima još dovoljno vremena za bilo kakve promene.

Poljaci su odustali od angažovanja snažnog fudbalera Crvene zvezde, koji u Antaliji maksimalno koncentrisano radi, posvećen igrama u crveno-belom dresu.

Ukoliko do kraja prelaznog roka u svim zemljama ne bude nikakve promene, Kovačević će se u nastavku sezone za minutažu u prvom timu boriti sa talentovanim Markom Grujićem, koji je dokazao da poseduje ogroman potencijal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 09.02.2015
12:26

Da bi negde otisao moras ipak da imas bar minimum nekog znanja tipa Rnic, Stankovic, Vasington, a Kovacevic nema ni to ma koliko od njega pravili tenka, helikopter, zgradu, trajkt, podmornicu, ...

avatar
zvezdabre
Monday, 09.02.2015
14:40
avatar
zvezdabre
Monday, 09.02.2015
16:18

Da sta je tu sporno,tacka,ili trajkt?nemoj biti smesan vecito

avatar
Monday, 09.02.2015
15:26

Kaze covek koji zavrsava recenicu sa dve tacke hahahaha da li je moguce brate?? :D Ja sam slucajno zaboravio e na trajekt a ti nisi slucajno stavio dve tacke.