Ništa od Lige šampiona, Zvezdi napunjena mreža na Marakani!

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.08.2016.
22:24
Izvor: Sportske.net

Ljudski je nadati se, pokušavati, ali plasman u Ligu šampiona za ovaj tim Crvene zvezde je, ispostavilo se, bio preveliki zalogaj. Ostaje im uteha da će imati još jednu priliku da se domognu bar Lige Evrope.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde eliminisani u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle 2:2 u Razgradu, isti rezultat bio je i posle 90 minuta igre večeras pred punim tribinama Marakane, ali tek što su počeli produžeci, Zvezda je primila još dva gola i za tili čas od 2:2 došlo se do konačnih 2:4 u korist Ludogoreca. Vanderson napunio mrežu Kahrimana.


Sedmi minut meča, prva prilika za goste, Marselinjo je ozbiljno pripretio, ali je Kahriman uspeo da zakači tu loptu i izbije je u korner.

Nova prilika za Ludogorec viđena je u 14. minutu, kada je Marselinjo odlično izveo korner sa desne strane, a Plastun bio viši u skoku od Donalda, ali je loptu poslao tik iznad prečke.

Zvezda u tim trenucima uzdržana, možda i previše oprezna, što joj je rezultat iz prvog meča i dozvoljavao.

Ali, nepuna dva minuta kasnije, sevnuo je projektil Mičela Donalda! Akcija Zvezde gtekla je po levoj stranim, Ibanjez je centrirao na ivicu kaznenog prostora, gde je Plastun odbio loptu, ali samo do Donalda koji sa preko dvadeset metara šalje loptu u donji levi ugao gola Stojanova - 1:0!

Golove možete da vidite OVDE.

Međutim, samo sedam minuta je potrajalo vođstvo Crvene zvezde, a onda smo videli neverovatan slalom Kafua kroz Zvezdinu odbranu, prošao je čak petoricu domaćih fudbalera, a onda savladao i Kahrimana, za izjednačenje na 1:1.

Usledio je mirniji period igre, sve do 35. minuta, kada je Aleksandar Katai u svom stilu izgradio prostor za udarac, iskosa sa leve strane, ali je na kraju loše šutirao.

Ali, kada je ''mirisalo'' na Zvezdin drugi gol, još jednom se zatresla Kahrimanova mreža. Igrao se 40. minut meča, Vanderson je prihvatio loptu na dvadesetak metara, iskosa sa leve strane i pored Cvetkovića i Fibela našao prostor za udarac koji Kahriman nije uspeo da neutrališe - 1:2.

Međutim, iako je to bio sam finiš prvog poluvremena, novim uzbuđenjima i obrtima nije bio kraj.

Samo minut posle vodećeg gola Ludogoreca, njihov defanzivac Plastun je isključen zbog starta nad Moučeom i kada je izgledalo da će Zvezda u nastavku imati igrača više, dogodilo se nešto što niko nije mogao da pretpostavi.

Naime, kada je poluvreme okončano i fudbaleri krenuli u svlačionicu, Gelor Kanga je odgurnuo Djakova koji je pao na zemlju, a sudija Luka Banti pokazuje crveni karton Zvezdinom vezisti!

Deset na deset u nastavku meča!

Naravno, u pauzi je reagovao izmenom trener gostiju Dermendžijev. Defanzivac Palomino je zamenio napadača Kešerua.

Prvo uzbuđenje u nastavku kada je Srnić bio u prodoru, a onda pao na ulasku u kazneni prostor, ali za sudiju bantija ni penala ni slobodnog udarca tu nije bilo.

Srnić je odmah zatim zamenjen, a na terenu je napadač Ugo Vijera.

Ali, samo minut kasnije velika prilika za goste. Kafu se izborio sa Ibanjezom, onda poslao loptu ka Marselinju, koji je zamalo neprecizan sa nekih 18 metara.

Međutim, nije se dugo čekalo na novu radost Zvezdinih navijača. Aleksandar Katai je u 61. minutu snažno šutirao sa dvadesetak metara, golman Stojanov je odbio loptu, ali ispred njegovog gola rezervista Palomino je oborio Vijeru i za sudiju Bantija nije bilo dileme - Penal za Zvezdu!

Nije biilo ni dileme ko će izvesti najstrožu kaznu, to je učinio Luis Ibanjez u svom stilu - snažno i precizno za izjednačenje na 2:2.

Usledio je mirniji period igre, i jedni i drugi sve oprezniji, ali je utisak kako je meč odmicao da su Zvezdini fudbaleri postajali sve hrabriji, dok gosti nisu ličili na onaj tim iz prvog poluvremena.

Ugo Vijera sve vreme pokazuje veliki motiv, želi da dokaže da je neopravdano bio na klupi za rezerve, i koristi svaku priliku da izvrši pritisak na odbranu gostiju, znatno ranjiviju posle isključenja Plastuna.

Ipak, do kraja regularnog toka meča, na semaforu je ostalo 2:2, slede produžeci.

I tek što je počeo prvi produžetak, ''sevnula'' je kontra Vandersona, pored ionako sporijih, a sada već i umornih defanzivaca Zvezde, Kahriman po treći put vadi loptu iz mreže - 2:3!

Ovaj gol je praktično rešio sve dileme, a kada je u 97. minutu, posle još jedne kontre po desnoj strani, Vanderson upisao i het-trik za 2:4, postalo je jasno da će Zvezdi ostati da se, za utehu, bori za plasman u Ligu Evrope.

Do kraja, monotonija, svi su jedva čekali kraj, a Zvezdini fudbaleri nisu se ni potrudili da makar ublaže ovaj poraz i donekle poprave utisak iako su za to imali gotovo pola sata.

Crvena zvezda: Kahriman - Cvetković, Rendulić, Fibel, Ibanjez - Donald, Le Talek (Ristić od 105.) - Kanga, Mouče (Ruiz od 57.), Srnić (Vijera od 53.) - Katai.

Ludogorec: Stojanov - Minev, Plastun, Moti, Natanel - Keseru (Palomino od 46.), Đakov, Marselinjo (Lukas od 101.), Abel, Vanderson - Kafu (Vura od 70.).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

139 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 03.08.2016
21:46

SRAM VAS BILO!!! Prvo igraqče, pa trenera, pa upravu. Vi da igrate takmičarski fudbal, pa još profesionalno, pa još u Zvezdi, pa još u kvalifikacijama za LE?

avatar
jv
Wednesday, 03.08.2016
17:37

Igrali smo koliko smo mogli, to je surova istina. Pojacanja smo doveli kasno, i vecinom besplatno, a tako se ne moze u LS. Treba nam novi golman, napadac i kompletna odbrana, a i nasa liga treba da pocne ranije, da bi igraci bili fizicki spremniji. Nije mi samo jasno zasto su ovi igraci poceli utakmicu, neki su potpuno nespremni, kao ni Grofova taktika, igrali smo bez napadaca.

avatar
Casus Luciferi 60:12
Wednesday, 03.08.2016
16:24

ona ona i ls haha rajko rodjaci haha gde je onaj gospodin iz kornera? dali vam treci gol iz ofsajda haha lepo kaze carls barkli

avatar
MikiTheLegend
Wednesday, 03.08.2016
10:37

Ispali pa ispali, nema veze, nije tragedija igramo plej of za LE i to bi bilo jako lepo kad bi usli... Ali ono sto brine vise od poraza je sinocna igra Zvezde, odbrana nam je losa i to smo znali i ranije ali igra u napadu je bila nedopustiva, Zvezda je skoro sve sto je i uspela da uradi u napadu uradila ili nakon gresaka njihove odbrane ili na neki individualni prodor, nismo imali nijednu izgradjenu akciju, totalna bezidejnost... Sve u svemu, pobedio je bolji tim, igrali su brze, lepse, i sto je mozda bilo i najupecatljivije igrali su mnogo lakse, Zvezda je sve nekako radila na silu i na momente je bilo mucno gledati... Kanga kod psihologa a Zvezda u LE! :)

avatar
Vardy (Gol Masina)
Wednesday, 03.08.2016
09:52

Grof je kriv za ovo.Sto covek nije trazio pojacanja u odbrani??Doveo je Kangu,Ruiza,Moucea,pojacao je napadacku liniju ,a ostavio da cvetkovic i slicni igraju u odbrani

avatar
Radovan Filipovic
Wednesday, 03.08.2016
09:49

A gde se mi kupamo?

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 03.08.2016
08:55

Jasno je bilo da mi u LS ne mozemo, ali nadao sam se da ceo nekako da se promuljamo do LE kroz ovu utakmicu. To bi puno znacilo klubu, mogli bi se nadati necemu u buducnosti. Ovako, ako je Ludogorec bio bolji za tri klase od nas, onda u play-off-u za LE nemamo sta traziti. Podrska ipak igracima i treneru, imaju jos jednu sansu ne da prodju, nego da se bore i da igraju fudbal. Ako to opet ne uspiju, onda treba postaviti pitanje najprije treneru kako je dozvolio da mu ekipa izgleda ovako lose na terenu i kako to da nije uspio da objasni igracima da ako jedan protivnicki igrac nanize trojicu da ga cetvrti rusi bez ikakve dileme. I ja sam za evoluciju i dodatni rad i selekciju, ali ja nikakav napredak u odnosu na Kairat nisam vidio, naprotiv ovo je najgora igra jedne ekipe koju sam gledao u zadnje vrijeme.

avatar
saka7903
Wednesday, 03.08.2016
08:40

Strucnjaci budzet ludogoreca je 4-5 puta veci od Zvezdinog,jedan igrac Ludogoreca prima nedeljno kao pola zvezdinog tima i cemu onda takvo podsmevanje ekipi koja je iz Bugarske a jedva da ima 5 Bugarskih igraca.A sto se Zvezde losa igra pojedinaca,veliko neiskustvo i mozda je trebalo da se pocne sa vise domacih igraca jer bi im sinocna atmosvera visa isla na ruku jer nama Srbima u takvim momentima obicno proradi inat.Ali boze moj zivot ide dalje i najbitnija stvar u ovom momentu da treba ostati cvrsto na zemlji,tu su jos dve utakmice za ligu evrope i nikako ali nikako nedozvoliti ovim botovima i satro velikim zvezdasima da vrate Zvezdu u period od pre 2-3 godine.VELIKA PODRSKA MIODRAGU GROFU BOZOVICU.

avatar
zoranpfcilic
Wednesday, 03.08.2016
12:55

Strucnjace daj nam neki dokaz tog budzeta od 60-70 miliona eura!?

avatar
Nikola GGMU
Wednesday, 03.08.2016
07:54

Kahriman nije za osmu ligu Antigve i Barbude

avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 03.08.2016
07:03

Pa gde mi mozemo da se nosimo sa Ludogorecom? Ne znam kako se to tako podigla euforija, vec posle prve tekme sa Valetom se videlo da mi nemamo nista, ni igru, ni igrace. Coveku ne igraju igraci koji su nosili prosli sezonu, nego je doveo deset novih i ubacio ih u tim. I onda ocekujes da ti ekipa igra??

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Wednesday, 03.08.2016
06:23

Hohoho zbog dela komšiluka drago mi je kao da je Partizan osvojio LŠ! Toliko ste se bili digli, toliko ste potcrnili lude šumare da to nije realno! Razumem, bio vam je merak da se šegačite sa grobarskom mukom ali hop, KARMA vam se vratila u vidu bumeranga! Specijalan pozdrav za onog doktora fudbala, vidaru, piksija i dr. uz pesmu idem putem i posrćem :D

avatar
brekbaCh
Wednesday, 03.08.2016
01:38

Razocaran sam ovim izdanjem Zvezde. Bozovic postavio kukavicku taktiku i Zvezda je razbijena u paramparcad.. cak i ona dva gola su postigli na srecu, zbog greske golmana Ludogoreca i posle zbog penala, koji sudija i nije morao da sudi. Imali su dobar rezultat iz prvog meca, ali i to je izgleda bilo samo sreca, jer je ovaj Ludogorec klasa iznad nasih najboljih timova, nazalost. Samo zalim silne pare koje su bacene na ove strance koji pojma nemaju, pre svih mislim na Mucea i Ruiza, koje kante od igraca. Ne sladim se tudjom nesrecom, nemam ni ja, ni moj Partizan nista od Zvezdinog ispadanja, ali ipak moram da pomenem da je bilo puno onih koji su se sladili Partizanovim ispadanjem. Ja cu biti veci covek od njih, i zelim puno srece u zrebu za LE.

avatar
maric_m
Wednesday, 03.08.2016
00:44

I jos samo da dodam ,nemojte ljudi traziti razlog u crvenom kartonu Kange dali je bio ili ne ishod bi verovatno bio isti,razlozi su negde drugo ne u crvenim kartonima,pojedinim sudijskim greskama.Razlozi leze na drugom mestu!

avatar
maric_m
Wednesday, 03.08.2016
00:39

Ponovo ista prica da li se radilo o Zvezdi ili Partizanu ili nekom trecem krajnji ishod mora biti bolan!.Tinjala je nekakva nada[neopravdana] posle meca u Bugarskoj da bi nas sampion mogao proci dalje,medjutim prodjose kao i Partizan u kvalifikacijama za LE.Medjutim u ovome jadu ima i nesto dobro,dobro je to da se vec jednom osvestimo i vidimo gde smo da nam dodje u glavu da smo na samom dnu skale Evropskog fudbala iza Malte,Kipra,Izraela,Bugarske,da ne pominjem nedaj boze i Albance.Sada cekam da vidim dali ce se Tumbakovic vratiti u Partizan i pokusati uraditi nesto,pustiti coveka sezonu dve da pokusa a ako i on ne uspe onda je moj predlog da ove nase velikane stave u stanje klinicke smrti da vise ne brukaju imena klubova koji su nekad igrali znacajne uloge u evropskim okvirima,a ove nase nazovi fudbalere poslati sve vani zajedno sa trenerima i upravama pa nek tamo zaradjuju crkavicu i onako samo to cekaju!!!

avatar
Rossonero-Beograd
Wednesday, 03.08.2016
00:33

Nagradno pitanje: koliko Lućo Ibanjez trči na 100m? A da se prebaci na motociklizam ili automobilizam možda bi mu bolje išlo...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 03.08.2016
00:28

Jel spominje neko 3 i 4 gol iz ofsajda ludogoreca ne a? :) ako ako,idemo dalje zvezdo!

avatar
Scarface
Wednesday, 03.08.2016
14:42

a zasto ne spomenes foliranje moucea za drugi zuti ludogorecu,i foliranje vijere za penal a? ti vidis samo ono sto ti odgovara.

avatar
Scarface
Wednesday, 03.08.2016
18:21

to sam video od onog vaseg pulena zagliebja.bio je jedan od najglasnijih a sada ga nema da iznese utiske. :D radovali ste se nasoj eliminaciji i vratilo vam se istom merom.sto se tice nick-a decko je pokazao kako se igra fudbal i spustio vas na zemlju. :)

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 03.08.2016
16:08

foliranje?ma tvoje ime mi govori vise od svega bree :) ne mora vise nista da se kaze,kad neko uzme i napravi ime profila takvo :)

avatar
Wednesday, 03.08.2016
00:12

Surovo ali realno. Fudbal je samo dno, vode ga ljudi odatle i dok je tako, realno nema nista od nasih klubova. Zvezda ima najjaci tim u ligi a u Evropi jedva prodje La Valetu i ispadne do Bugara. Pricajte sta ocete, ali Ludogorec je sila. U odbraniduva, ali u nasoj ligi nema to ko da kazni, dok se u Evropi, ako se ovo i moze nazvati Evropa se takve greske en prastaju.

avatar
Dule Djavo
Wednesday, 03.08.2016
00:09

Niza raso, posto je cafa :D :D

avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 03.08.2016
00:08

Ma je l' vam krivo što je sudija ispravno dodelio crveni karton Kangi pa se čudite kako je mogao da vidi, bolesnici jedni, navikli ste samo na mufte!

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 03.08.2016
00:07

Poslednji put vam pisem, danas fudbal se igra defanzivno i na kontre i polukontre i takav cas fudbala smo veceras videli, srljanjem i napadima dobijemo ovo sto smo veceras videli... glavni krivac za neprolazak je trener Bozovic koji ne zna osnove fudbalske igre, ne zna da postavi linije tima, ne zna i kao da nikada nije uvazbavao odbranu, postavka, pozicioniranje, predlazem da mu general Rastavac, Mihajlovic i Lalatovic pa i Stanojevic pod hitno odrze koji cas, jer covek je zalutao u trenerske vode... zatim, rukovodstvo koje ako je trener nesposoban, jer ima neko oci od njih, da vidi da odbrambena linija nije ni za nasu ligu dorasla a kamo li nesto vise.... umesto onolikih plata bacenih na Ruiza, prosek, ostao bi u Lilu da je klasa, Mouce, koji nista nije bolji od Plavsica, i Kange koji ima tehniku i snagu da trci ali nema glavu sto smo fala bogu odmah primetili, te pare kao i pare za plate staraca Kahrimana, Andjelkovica, Fibela, Ibanjeza, Donalda, Sikimica, i nekolicine zalutalih igraca poput Cvetkovica, Orlandica, Avramovskog, Jovovica, te pare da su ulozili i kupili jednog stopera kao sto sam predlagao Milunovica koji mozda se ne bi povredio na pripremama, i da je trener jos zimus napravio igrace od golmana Manojlovica koji i ovakav je 100 puta bolji od kiksere Kahrimana, od stopera Stojanovica, koji je po potencijalu poput Vidica, od Mijailovica koji je izmislio bekovsku igru za Cvetkovica, od Ristica koji ne dobija sansu na pravoj poziciji, od Babunskog koji moze da bude pravi plej, od Joveljica kao zlatne rezerve Vieiri... ali za sve to neko treba imati znanja, pa kad se podvuce crta, i da su ta nasa deca veceras igrala pa i izgubila manje bi svima bilo krivo nego li kada vidis da ti neki stranci, dovedeni kao bombe prelaznog roka ispadaju od prosecne ekipe... sve ovo, i jos vise i gore vazi i za Partizan, koji najboljeg fudbalera u svojim redovima ove sezone je ubacio smao 15 minuta pri kraju prve utakmice, a decu svoju ni sam ne zna gde i sa kakvim menadzerima pogubio... i da ne duzim, zalosno je gde je spao nas fudbal, i dok god Zvezda i Partizan namestaju u nasoj ligi i kako ja kazem bratski dele titule po sezonama, a sa druge strane potcenjuju ostale klubove i dokle god ne promene sistem igre nema nama boljitka i napretka u fudbalu...

avatar
Zoran Stevic
Wednesday, 03.08.2016
00:05

Priznajem da sam kod svojih ozbiljnih zivotnih godina, i jos ozbiljnijeg sportskog iskustva, podlegao euforiji, nadajuci se prolasku u sledecu rundu kvalifikacija za LS. nOcigledno da su kod svih nas emocije savladale razum, Ludogorec je ozbiljna ekipa, koja ne trpi improvizacije individualaca, vec naprotiv, kaznjava bilo kakvu egoisticnu avanturu nasih igraca!nDokazali su nam po ko zna koji put, da se tim ne pravi na 2.5 meseca do ozbiljnih utakmica, i ne raspusta se nakon istih.nI dalje tvrdim, da u nasem timu ima tekako potencijala, ali smo u raskoraku, sa jedne strane imamo milionska potrazivanja, a sa druge samo zelju, volju i nadu da mozemo, sada bar do LE, ali, da li posle vecerasnjeg fijaska, mozemo sa nekom sigurnoscu tvrditi da smo favoriti protiv bilo koga u sledecoj faznoj utakmici kvalifikacionog ranga, pogotovo sto su apetiti bilo enormno veci od mogucnosti da ih sebi priustimo!nSta me zabrinjava, Grofa izuzetno postujem kao jednu velicinu koja svojom harizmom autoritativno utice na igrace, ali, mislim da gresi u proceni i odabiru igraca.nBicu general posle bitke, jedan u nizu kriticara, i postaviti pitanja, zasto ne Poletanovic umesto Le Taleka, zasto ne Vieira od starta i zasto ne probati nekog iz omladinskog pogona na poziciji stopera, kad je vise nego ocigledno da tu skripi, ne malo.

avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Tuesday, 02.08.2016
23:45

Шта сад, није смак света. Били су бољи и то је то. И даље смо у игри за Лигу Европе.

avatar
Nikola_pg
Tuesday, 02.08.2016
23:36

Ispali smo od bolje, uigranije i fizicki jace ekipe. Ne treba zaliti. Odbrana je krs, ali sta da se radi. Idemo dalje.

avatar
noomac
Tuesday, 02.08.2016
23:30

Ajmo malo realno, drugi zuti svakako nije bio ,grozim se ovakvih faulova koje sudije i dalje sviraju, skacemo svi na Kangu, a stavite se vi u situaciju da dodje igrac da skace na vas, sta cete raditi, normalno da cete da ga odgurnete, a sad sto on padne kao sekvoja to je drugo. Jes da verovatno nije bugarin ali mentalitet je jednostavno presao na njega. A nititi jedan sudija nije video situaciju ali nema veze cinjenica je da su bolji ko nije znao to od dana 1 je budala. Ali naravno da ne prolazi uvek bolji. Najvecu manu vidim u istrcavanju kahrimana. Kad god napadac ima odbranbenog igraca na ledjima a jos je po boku pusti ga da odradi posao. Napadac tada moze da sutira iz mrtvog ugla ili da doda pas u sredinu drugo nista ne moze da uradi. 3 gola u obe tekme smo primili na istracavanja. Da bismo prosli bolji tim moramo da odigramo bez greske, a gresaka je bilo i suvise. Isto penal nam je bio poklon, prestrogo, jer su oba kretena promasila loptu i oba igrala opasno. . . .

avatar
~Posejdon~
Tuesday, 02.08.2016
23:29

Kanga hvala ti brate, ne mogu ti ovo zaboraviti!

avatar
Marko Stojanovic
Tuesday, 02.08.2016
23:24

Poraz od Kairata. npobeda nad La Valetom na jedvite jade (koja nas je pritom realno nadigrala u oba susreta), nrazbijeni od Ludogoreca (realno u oba meca)nZa utehu ostaju nam pobede nad Metalcem, Lucanima, Donjim Sremom ... i zabavne press konferencije. Ko razume shvatice ...

avatar
delija23
Tuesday, 02.08.2016
23:22

jel neko moze da objasni crveni karton kange,kako je sudija mogao da vidi sta se desava iz njegovih ledja,ja koliko sam skontao sudijska trojka napusta teren zajedno sa igracima,a koliko se ja razumijem sudijska trojka ostaje zadnja i njih trojica izlaze zadnji sa terena

avatar
Wednesday, 03.08.2016
00:26

Linijski sudija mu je verovatno signalizirao kad je dolazio do glavnog da udju zajedno u svlacionicu. Ne razumem sta ti tu nije jasno.

avatar
The Real Man
Wednesday, 03.08.2016
07:26

Da li je bitno kako su videli? Btw mozda je cetvrti sudija video sta se desilo.

avatar
Heroj Ulice
Tuesday, 02.08.2016
23:20

Cemu se nadatee?nNece ona nidjee

avatar
Wednesday, 03.08.2016
00:28

To je bila zezancija a ovo je ozbiljna stvar. Nije lepo sa ovim se saliti. :)

avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 02.08.2016
23:19

Ludogorec je opet pokazao da je bolji tim,osim ova cetri gola imali su sanse za bar jos toliko.Nije sramota ispasti od boljeg.Toliko o nabedjenim navijacima da je Ludogorec lak rival i da igraju protiv Zvezde a ne protiv Partizana.Eto za neke navijace se osvetilo to sto su se smejali navijacima Partizana.pun stadion ne vredi ako ne mas igrace koji vrede nesto.ne moze se ocekivati da se izbaci ekipa koja vredi mnogo vise i koja dovodi igrace za pola miliona ili milion i tima koji dovodi otpatke koje nece niko za dzabe.U petak ce biti jos tezi rival od ovih je je sistem takmicenja takav.Zvezdi ostaje da sama protiv sebe igra ligu i da je osvoji jel sa ovim igracima ce se prosetati,ali za Evropu su nula.Odbrana opet prima golove kao amateri,pogotovu onaj prvi gol ,lik izbacio petoricu.Kangu na klupu posle ovoga.

avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 03.08.2016
00:07

Objasni ti nama kako je to Partizan iz te iste lige (SL) ulazio u LŠ i LE, a sad je zvezdi odjednom kriva slaba liga kojom će podrazumeva se opet da se prošeta, a u Evropi ekipe poput Valete, Kairata i Ludogoreca se iživljavaju nad njom na njenom stadionu? Hoćeš ja da ti kažeš? Nameštaju, nameštaju i sa sudijama i sa klubovima i to se vidi iz aviona i kad im i ovako fizički slaba ekipa poput Ludogoreca ozbiljno uđe oni nemaju šta da traže, a realno je da su trebali da ispadnu i od Valete da im sudije nisu pomogle. Prestanite više da pravite farsu od ovog smešnog zvezdinog tima, mediji ih naduvaju prilikom dolaska, a onda se šetaju kroz ligu ali bukvalno i kad dođe Evropa svi vi zajedno vidite da ne mogu ni protiv Valete, a kamoli protiv Ludogoreca u tek 3. kolu kvalifikacija!

avatar
PeđaCzv
Wednesday, 03.08.2016
20:19

Mozda nemaju puno viskokih krupnih igraca ali daleko od toga da su fizicki slaba ekipa,jesi li video desno krilo Kafua ili levog beka njihovog,daleko je to od slabog..

avatar
Wednesday, 03.08.2016
00:33

Pusti me price prolaze oni koji imaju veci budzet. Irski Dundalk ti je primer. Nista bolji buguri nisu od Zvezde. Problem je u odabiru igraca za ovu utakmicu i kukavicka igra trenera Bozovica.

avatar
Don Silvio
Tuesday, 02.08.2016
23:19

Izbacili smo sami sebe. Primili smo dva gola da odbranu prodju ko cunjeve, jedan na totalno neiskustvo. Letalek se vukao od 60min dobijemo bespotreban crveni i spora odbrana stoi prevusoko

avatar
Spartacus
Tuesday, 02.08.2016
23:19

Ne znamo da napadnemo, ne znamo da se branimo, ne znamo da se otvorimo da se doda lopta, ne znamo da zatvorimo njihove igrace, ubise nas pasom u prostor, mi ga nemamo nikako. Ljudi su bolji za klasu od nas, nazalost to je realnost. Kanga kada primi loptu, nece da je doda nikome ako je presao centar, misli da je terminator?! Lijeva strana odbrane suplja totalno, setaju se kroz nju vec par utakmica, desna nista bolja... Igramo bez spica, naravno kada ih nemamo, Hugo totalno van forme, rezervu nemamo, da valja naravno. Srnic se nije vidio, bolji je Plavsic od njega 3 puta, mali se bori makar, ovaj nista! Sreca pa nam je liga livada, nju osvajamo, ali iz nje u Evropi nema niko sta da trazi. Nadam se da ce se vise svi nakrasti pa privatizovati i Zvezdu i Partizan, ovako nema svrhe vise pratiti nas fudbal.

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 02.08.2016
23:18

Zašto je Lućo večeras jurio pokemone? :D E, vidite ovaj komentar, to je čista posledica vaših uvreda na moj račun kad vam kažem da vam je Ibanjez rupa u odbrani, a koliko ste golova primili po njegovoj strani sami izračunajte, i da...ja se ne razumem u fudbal.

avatar
Nikola (*Czv*)
Wednesday, 03.08.2016
00:13

Vi ste bolji.Osvojicete titulu ali juče.Lućo je za vas roberto karlos

avatar
Wednesday, 03.08.2016
00:37

Totalno si u pravu sto se tice Ibanjeza. Izvikali ga zbog igara u nasoj ligi a za evropu je pokazao koliko vredi. Valjda se Trabzon nece predomisliti. :)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 02.08.2016
23:18

pas koji laje ne ujeda....na zapadu nista novo

avatar
ZvezdinaZvezda
Tuesday, 02.08.2016
23:17

Jesu li i dalje neki ''navijaci'' protiv privatizacije???nNe moze ovako...Dovedes 15 igraca napred a nazad promaja.Dva zadnja vezna kao da ne postoje...

avatar
Savoa
Tuesday, 02.08.2016
23:16

Pukla zvezda a ne zora...

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 02.08.2016
23:16

'Ajde sada lepo pronađite svoje komentarčiće da vidite šta ste pisali o Ludogorecu kada su dva puta izbacivali Partizan, prvi put potpuno zasluženo, a drugi put nezasluženo. U prvoj utakmici je kao što rekoh Ludogorec potcenio zvezdu nakon vođstva, mislio je da su na nivou podgoričke Mladosti, a u drugoj kao što opet rekoh daleko lakše na jednom od najvećih terena na svetu protiv najmanjeg kluba na svetu držao čas fudbala. I ne mogu da oprostim igračima Ludogoreca što su se poslednjih 15-ak minuta bukvalno srpdali umesto da igraju fubal i daju im i 5. pa možda i 6. gol. Koji bi rezultat bio da sudija nije pogrešio i isključio Plaštuna zbog faula u napadu Moučea koji je udario u njega dok se Plaštun nije ni mrdnuo? A koji bi tek rezultat bio da su se igrači Ludogoreca naspavali? E, zato ste najmanji klub na svetu i zato ću uvek nadalje navijati protiv vas, a mesto vam je nigde jer ni Valetu niste zaslužili da prođete nego su morale sudije da vam pomažu. zvezdo, srpska sramoto!

avatar
Daniel Thierry Henry
Tuesday, 02.08.2016
23:12

ali Zvezda je 91. osvojila ligu sampiona... :-D brz ovaj Ibanjez,k'o 'ladovina u podne

avatar
poljskikupanjac
Tuesday, 02.08.2016
23:12

spooorrriiii kahriman kiks gol iz ofsajda teatralno bacanje bugarina posle odgurivanja kange pa cemuse nadati

avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 02.08.2016
23:20
avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 03.08.2016
00:10

Napiši mu da se nadaju Toletu iz senke tj. Kokezi.

avatar
Pfc Stepa
Tuesday, 02.08.2016
23:12
avatar
Van der Vaart
Tuesday, 02.08.2016
23:12

Gde je Terzic sad da kaze kako bi Zvezda izbacila Ludogorec? Iskreno, navijao sam da prodjete, ali mi je drago zbog tog moralnog patuljka sto ce da kuka sad kako ne valja ovo, pa ono..

avatar
сочинитељ
Tuesday, 02.08.2016
23:12

док се у европи игра на квалитет ми се и даље палимо на еуфорију...били су бољи ама у свим сегментима... сад ако можемо да се некако провучемо до ле...

avatar
Don Carlo
Tuesday, 02.08.2016
23:28

Bolji tim ??? Po cemu to bolji, pogledaj statistiku i sanse. Dok god je takvog razmisljanja i treba da se ispada. Sve se hoce silu na sramotu. Nije ekipa za Evropu i zavrseno. Pa se busajte do sjutra

avatar
Wanderson Cristaldo
Tuesday, 02.08.2016
23:12

Ona i ona i Liga Sampiona.

avatar
Tuesday, 02.08.2016
23:11

Ne znam zaista šta reći.Katastrofa!Golman i odbrana,pa Kanga...ali ne treba nikog izdvajati već bih sada ceo tim išamarao zbog onakve kukavičke igre.

avatar
El Buitre
Tuesday, 02.08.2016
23:11

A one kamere ,hok aj jel to radi?

avatar
rossonero_t
Tuesday, 02.08.2016
23:11

4 komada... a osilili se opasno posle 2-2 u gostima, to je taj mentalitet, to je ono zbog cega nikad nece nista napraviti u Evropi, ne samo Zvezda vec i Partizan... A smejali se grobarima skoro a sad primaju 4 komada, phh...

avatar
cukambre
Wednesday, 03.08.2016
00:31

Ne zna se ko se kome vise smeje.Kad Zvezda ispadne od Kairata,zezaju Grobari,Partizan ispadne od Zaglebja,onda zezaju Delije,naravno ima primera i od ranije.Za vikend kiksne Partizan,opet zezanje,sad mi ispadnemo zezanje ne prestaje...Dok je tako i dok se medjusobno raspravljamo,mrzimo i svadjamo,ne zasluzujemo da bilo sta u Evropi uradimo.Nasu ligu treba ugasiti da se mi navijaci ne nerviramo bez potrebe,a i bice manje rasprave.

avatar
saka7903
Tuesday, 02.08.2016
23:10

Ocajna igra celog tima.Sa ovakvom igrom nikako nismo zasluzili da idemo dalje.Ali ima jos tako da videcemo LEPO JE NADATI SE.

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 02.08.2016
23:09

Kangić = Trajković

avatar
Alexander Stonsky
Tuesday, 02.08.2016
23:30

Ludogorec=Barselona.

avatar
Roči Salamanka
Tuesday, 02.08.2016
23:07

Igrao se ludogorec...

avatar
Jedan jedini
Tuesday, 02.08.2016
23:06

a gde su one navijacice iz Jagodine Vidic,zaglebie i Djordjevic?

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 02.08.2016
23:21

One ih odoše posle prvog produžetka što pre da rezervišu LAST MINUTE

avatar
noomac
Tuesday, 02.08.2016
23:21

Pa verovatno na stadionu gde se bodri klub, a ne ovde!!!!

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Tuesday, 02.08.2016
23:05

Nema veze glavu gore braco tu je LE

avatar
Tuesday, 02.08.2016
23:28

Da li si ti uopšte video naše potencijalne protivnike u LE?!?!Mi smo gotovi i tamo.

avatar
Tuesday, 02.08.2016
23:05

500000 navijaca i corak,stvarno tesko!

avatar
masimomorati
Tuesday, 02.08.2016
23:05

Izvukla se ponjava

avatar
Tuesday, 02.08.2016
23:04

Tuga,ovakav tim ????

avatar
neon
Tuesday, 02.08.2016
23:00

Eto vam Lucha Ibaneza, da to kaj valjalo ostalo bi u Dinamu.... Objektivno taj Ludogorec je bolja ekipa od vas, no steta da ispadnete na takav nacin, glupe dvije greske.... Eh koliko puta se to desilo mom Dinamu, drzi se drzi sa jacim i onda jedna il dvije glupe greske i zbogom...

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 02.08.2016
23:23

Na kakav način su ispali? Ljudi ih odvalili od fudbala, utisak je da su protiv njih mogli i vezanih očiju da igraju, nisu znali gde je lopta u 90% meča.

avatar
miroslavserbia
Tuesday, 02.08.2016
23:00

Je l ima opet neko da brani Kangu..!? Daleko je on od pojacanja.. Strasno..

avatar
Don Silvio
Tuesday, 02.08.2016
23:15

Dobar igrac al ocito nema zivaca i lako se isprovocira videlo se to i na prvom mecu mozdacsu i svjesno isli na njega da ga isprovociraju tukli su ga celo poluvreme

avatar
Don Silvio
Tuesday, 02.08.2016
23:16

Dobar igrac al ocito nema zivaca i lako se isprovocira videlo se to i na prvom mecu mozdacsu i svjesno isli na njega da ga isprovociraju tukli su ga celo poluvreme

avatar
mrancic
Tuesday, 02.08.2016
22:59

Ni igre,ni dobrih igraca,ni sistema.Srpski fudbal je u odmaklom kanceru.Prvo ukinuti ligu,pohapsiti lopine a onda uvesti profesionalizam.Pogotovo oterati politicare iz klubova.Ovo veceras je bruksa i pravo stanje srpskog fudbala.

avatar
Dejan Hajnekenov Maneken Randjelovic
Tuesday, 02.08.2016
23:14

bilo je cetiri srbina ovde....

avatar
pjer
Tuesday, 02.08.2016
22:57

godinu dana pricaju o ligi sampiona ....

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 03.08.2016
04:06

Ma dzabe je njima pricati, nerealni su jer su neiskusni, njima su ovo prve kvalifikacije za LS posle 8 godina. Ovde osvajaju titule u namestenim utakmicama (mada moram da priznam da Partizan trenutno deluje dosta lose) i misle da su mnogo jaki. Imali su srece da izvuku Valetu koja je po meni bila bolja, ali ajde ja sam mozda neobjektivan, ali zato ih je Ludogorec u igri razbio iako je u reguralnih 180 bilo 4:4.

avatar
pjer
Wednesday, 03.08.2016
22:21

jesu bolji od partizana ali i igraci 3 puta skuplji, odakle ?

avatar
Vladanton
Wednesday, 03.08.2016
08:23

... i pricace narednih godina... uopste o jevropi...

avatar
plavac konte
Tuesday, 02.08.2016
22:56

golman i odbrana katastrofa nista vise

avatar
ZubA
Tuesday, 02.08.2016
22:55

Bruka, sami sebe smo izbacili. nAli ne smemo pasti posle ovoga. Ima sanse za LE. I Grofe vreme je da das sansu Plavsi i Poletanovicu.

avatar
pjer
Tuesday, 02.08.2016
22:55

bice tu i peti

avatar
Delije Sever 021
Tuesday, 02.08.2016
22:53

Iako moram priznati da sam sokiran,ipak cestitke Ludogorecu na prolasku dalje,ZASLUZENOM prolasku.Ipak nismo spremni za Evropu,sa ovakvom igrom ne,a ovaj tim je mogao i MORAO mnogo vise.

avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 02.08.2016
23:21

Ne moze kada su igraci dovedeni za dzabe i koji nemaju tehniku i taktiku,oni su dobri za ovu nasu amatersku i namestenu ligu,u evropi su pokazali protiv maltezera i ovih Bugara.

avatar
pjer
Tuesday, 02.08.2016
22:49

sto sokantno ?

avatar
Jedan jedini
Tuesday, 02.08.2016
22:48

a zasto odlaze sa stadiona? 😅😅😅😅😅😅😅😅😅

avatar
Povratak kralja XLI
Tuesday, 02.08.2016
23:02

Žure da stignu da mi udare replike na moje komentare :D

avatar
NIKOS
Tuesday, 02.08.2016
23:26

da stignu na bus ,predgradje je to

avatar
Tuesday, 02.08.2016
22:46

Nemamo srece ispadosmo, radujte se dusmani sad je vase vreme ali nece trajati jos dugo. Ajmo napred Zvezdo, samo napred Zvezdo,nPublika je tvoja najludja na svetu...

avatar
paok
Tuesday, 02.08.2016
23:09

Sta ima da se radujem sto ste ispali. Ali o kakvoj sreci pricas, jednostavno su za klasu bolji.

avatar
Wednesday, 03.08.2016
13:04

Ma ne ne, radujete se navijali ste za Zvezdu, malo je takvih.

avatar
Savoa
Tuesday, 02.08.2016
23:14

A jes stvarno je sou nesto je nisam cuo osim kad su golove davali.

avatar
plavac konte
Tuesday, 02.08.2016
22:46

pa to smo i ocekivali momci nemogu da daju toliko golova kolko ovaj retardirani golman moze da primi za jedan posteno nije kriv ali ova tri i tamo jedan kuku kuku a i odbrana je sra_ __e nevidjeno

avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 02.08.2016
23:23

Nije golman kriv,vec odbrana.

avatar
Kucky Dog
Tuesday, 02.08.2016
22:45

Sa kakvom željom i htenjem odigrani produžeci. Svaka čast igračima (naročito strancima) , mogli ste bar iz poštovanja prema publici da malo potrčite

avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 02.08.2016
23:23

Ocete strance umesto nasih igraca,tako vam i treba.

avatar
Maiia Volkova
Tuesday, 02.08.2016
22:44

sad vam je jasno zasto se mamic rjesio ibanjeza, jedini krivac za dva gola u produzecima!!!

avatar
skythunder
Tuesday, 02.08.2016
22:38

2 ofsajda, 2 gola... Smesna odbrana Zvezde, ali opet pomocni sudija ne postoji... Strasnooo

avatar
bojanb
Tuesday, 02.08.2016
23:21

Dobili ste penal na poklon,cisto da odigrate jos pola sata...smesni ste

avatar
ACACHELSEA
Tuesday, 02.08.2016
23:24

Zaboravio si i teren da navedes.

avatar
myspace
Tuesday, 02.08.2016
22:30

Zvezdina odbrana ocaj...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 02.08.2016
22:28

fudbaleri ludogoreca ove igrace zvezde prolaze ko cunjeve

avatar
cukambre
Wednesday, 03.08.2016
00:24

Ja jos nisam video igrace koji losije reaguju u situaciji 1 na 1.Pa i cunjevi bi neku loptu pokupili...

avatar
Kucky Dog
Tuesday, 02.08.2016
22:28

Voleo bih da uđu u LŠ samo zbog poena koje bi u tom slučaju doneli Srpskom fudbalu ali realno, s ovom igrom, ni Ligu Evrope ne zaslužuju

avatar
noomac
Tuesday, 02.08.2016
23:31

Sad ce da nam se padne neki Olimpijakos da nas icepe ko mace mrsan dzak :D

avatar
saka7903
Tuesday, 02.08.2016
22:25

Ocajna igra celog tima.pogotovo Le talek-Donald.

avatar
Ja opet Ja
Tuesday, 02.08.2016
22:24

Ja ne mogu da gledam vise ovo! Odo u krevet lakse ce tako da mi bude sta god da se desi