Ništa od EP - Hrvati deklasirali "Orliće"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.03.2015.
12:18
Izvor: Sportske.net

Kadetska reprezentacija Srbije poražena je u drugom kolu Elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Bugarskoj pa će po svim prilikama propustiti kontinentalni šampionat u zemlji istočnih suseda.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije sastavljena od igrača mlađih od 17 godina doživela je težak poraz u drugom kolu Elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Bugarskoj koji će sasvim izvesno ostaviti "Orliće" bez plasmana na kontinentalni šampionat.

Izabranici Dejana Govedarice poraženi su u drugom kolu grupe 2 od Hrvatske rezultatom 0:3 (0:1) pa posle remija sa Portugalom i poraza od "Šahovničara" ostaju sa teoretskim šansama za plasman na Evropsko prvenstvo.


Golove za Hrvatsku postigli su Moro (6), Brekalo (67) i Blečić (79) a Srbija je od 14. minuta utakmice imala igrača manje na terenu usled isključenja Filipa Čermelja.

U prvom kolu grupe 2 Hrvatska je savladala Azerbejdžan rezultatom 4:0 a samo u slučaju da Portugal danas ne ostvari očekivan trijumf nad domaćinom turnira "Orlići" bi mogli da se nadaju čudu i plasmanu na EP.

Podsećamo da će pobednici osam kvalifikacionih grupa obezbediti plasman na Evropsko prvenstvo kao i sedam najboljih drugoplasiranih ekipa.

Poslednju utakmicu u Elitnoj rundi kvalifikacija Srbija igra 22. marta protiv selekcije Azerbejdžana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke