Nišlije prokockale dva gola prednosti - Remi sa nemačkim petoligašem

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.02.2017.
11:02
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Nova provera ekipe Milana Rastavca na pripremama u Antaliji.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Posle solidnog utiska koji su ostavili i pored poraza od domaćeg Antalijaspora (1:3), fudbaleri Radničkog iz Niša su najnoviju proveru imali protiv nemačkog petoligaša, ekipe Rot Vajsa iz Vitliha, za koju uglavnom nastupaju igraju fudbaleri turskog porekla, koji žive u Nemačkoj.

Ovaj meč je završen bez pobednika, rezultatom 2:2, ali treba reći da je Radnički nastupio u kombinovanom sastavu, od igrača koji juče nisu igrali i onih sa najmanjom minutažom u meču sa Antalijasporom.

Nišlije su povele već u šestom minutu, pogotkom Lazara Ranđelovića koji je u Radnički stigao na probu.

U 65. minutu, Popara je iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara udaljenosti pogodio sam gornji levi ugao za vođstvo Radničkog od 2:0 i činilo se da pobeda neće izostati.

Ali, pet minuta kasnije, igrači Rot Vajsa izveli su aut, na visoko bačenu loptu odlično se snašao jedan nemački fudbaler, zagradio se i plasirao loptu pored Kojića za 2:1.

Konačnih 2:2 postavljeno je u  82. minutu, posle akcije ekipe Rot Vajsa po desnoj strani terena.

Radnički je nastupio u sledećem sastavu: Zogović (od 60. Kojić), Aleksandar Jovanović, Aleksa Jovanović, Stevanović, Hadžikadunić – Mitrović, Popara, Ranđelović – Živković, Ilić, Apostolović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke