Nišlije isterale svoje, stiglo veliko pojačanje iz Zvezde!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.01.2017.
11:37
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Pravi cirkus napravio se oko prelaska Stefana Ilića iz Zvezde u Radnički, valjda je ovo konačan epilog.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ono što je predsednik Radničkog Ivica Tončev naumio, na kraju je uspeo i da ostvari. Stefan Ilić se iz Crvene zvezde ipak preselio na ''Čair'' i otputovao na pripreme ovog tima u Antaliji.

Ovakav rasplet trebalo je da usledi odmah posle transfera Milana Pavkova iz Radničkog u Zvezdu, međutim, mladi fudbaler se usprotivio takvom dogovoru dva kluba, izražavajući želju da ove zime ode negde na pozajmicu, kako bi se na leto vratio u Zvezdu.

Potom se pojavila informacija da je postigao dogovor sa Metalcem, da će na proleće igrati u superligašu iz Gornjeg Milanovca, ali je juče usledio novi obrt - Radnički je na svom sajtu potvrdio da se Ilić ipak seli među Nišlije.

Tu informaciju u nastavku prenosimo u celini, Nišlije se pozivaju na potpisani ugovor, koji je ovim ispoštovan, pa nekih novih preokreta više ne bi trebalo da bude.

''Uprkos brojnim pritiscima i medijskim spekulacijama 21-godišnji fudbaler Stefan Ilić otputovao je za Antaliju kako bi se pridružio Radničkom na pripremama. Time je stavljena tačka na sagu oko budućnosti ovog igrača i još jednom poslata jasna poruka o ambicijama Radničkog i predsednika Ivice Tončeva.

Ovo je još jedna pobeda nove uprave, van terena, koja će obradovati sve ljubitelje fudbala, a posebno Meraklije.

Uostalom, Radnički je uspeo da pokaže da je zakon isti za sve, uprkos pokušajima pojedinaca da se obostrano potpisan ugovor prolongira.

Osvajač zlatne medalje na Svetskom prvenstvu za fudbalere do 20 godina Ilić je u svakom slučaju od danas deo Radničkog i već sutra će početi sa pripremama za nastavak fudbalske sezone u Srbiji'',
navodi se u jučerašnjem saopštenju na zvaničnom sajtu niškog Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijač Partizana
Sunday, 29.01.2017
22:05

Dati 300,000 za Pavkova i jos zlatnog orlica za dž? Ahahahah

avatar
Red Wolf
Sunday, 29.01.2017
21:58

Ovo je prisilan transfer, decko je imao mogucnost da prihvati transfer ili ne. A rekao je ne ali izgleda mafijaska veza Terzic-Toncev odlicno funkcionise.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 29.01.2017
12:50

Ово је велика срамота за руководство Звезде. Платити Радничком за Павкова 300 хиљада евра и још им дати џаба златног орлића то нису чиста посла. Терзићу одмах можеш да пакујеш кофере заједно са Грофом ако Павков не оправда уложена средства која су огромна. Ја хвалим кад то заслужите али сам и први да вас критикујем кад нешто не ваља.

avatar
ddr16
Sunday, 29.01.2017
13:02

i ja kritikijem kad zasluze,ali ovaj zlatni orlic,kako ga zoves,nije video teren na novom zelandu,u spartaku je bio cist prosek,kod nas jedva 10min sakupio tako da ni sda ne bi igrao kad su doveli gomilu napadaca ( upitnog kvaliteta). a u radnicki ide na pozajmicu smao,tako da ako se pokaze dobro moze da se vrati i dobijemo igraca za dzabe,a ako se ne pokaze nikom nista,nemamo sta da izgubimo :)

avatar
Гроф Доктор фудбала
Sunday, 29.01.2017
15:20

Брате нема џабе ни код старе бабе а код нас има. 300 000 и један играч за једног играча који до сад није показао неку класу је много.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 29.01.2017
13:51

Zaboravio si procenat od prodaje Pavkova. Pravo da ti kažem za Ilića ne znam da li njegovim odlaskom nešta gubimo ili ne jer u Zvezdi se nije izborio za mesto, a videćemo kako će se pokazati u Radničkom. Možda je nekad bolje da jedan igrač ode džabe, nego da ostane u Zvezdi i prima platu, a da ne igra. Slažem se da smo Pavkova preskupo platili, a još Radničkom pripada 30 posto od transfera, ali opet ako se Pavkov pokaže kao pravo pojačanje onda ćemo mi biti na dobitku.