Nišlije imaju plan protiv Zvezde: ''Kad bismo uspeli da povedemo...''

Autor: Beta Beta
petak 12.08.2016.
14:44
Izvor: Beta

Fudbaler Radničkog iz Niša Radoš Bulatović rekao je danas da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici, ali da će beogradski tim morati dobro da se potrudi da bi pobedio.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog u nedelju od 19 časova u Nišu igraju protiv Crvene zvezde, utakmicu petog kola Super lige Srbije. Radnički je peti na tabeli sa sedam bodova, a Zvezda je prva sa 10.

"Podrazumeva se da bi oni, shodno svome kvalitetu i ambicijama, trebalo da pobede u ovoj utakmici. Ali, sa nama im nikada nije bilo lako. Prošle sezone smo ih namučili u sva tri meča, iako smo samo bod uzeli. Oni znaju da će morati dobro da se potrude da bi nas pobedili, a ta činjenica nameće imperativ i to bi trebalo iskoristiti", rekao je Bulatović, prenele su Narodne novine.

Bulatović je ocenio da je Zvezdina odbrana slabiji deo tima.

"Ipak, oni su u više navrata pokazali da mogu više da daju, nego što mogu da prime golova i mogu sebi da dozvole taj luksuz. Ako bismo uspeli u prvih pola sata da povedemo, mogli bismo na disciplinu, želju i borbenost da ostanemo neporaženi, a to bi bio lep uspeh u duelu sa Zvezdom", dodao je on.

Fudbaler Radničkog iz Niša Pavle Popara rekao je danas da njegova ekipa ne zazire od narednog protivnika.

"Poštujemo ih, u Niš dolaze kao šampioni i prvoplasirani tim i u ovom prvenstvu… Sigurno je da ćemo dati sve od sebe da im se što bolje suprotstavimo i verujem da će mnogo toga zavisiti od nas", rekao je on.

Popara je svojevremeno igrao za omladinski tim Partizana, a upitan da li ima poseban motiv protiv Crvene zvezde, on je odgovorio odrično.

"Ja sam igrač Radničkog i sve ekipe tretiramo jednako. Naravno, Zvezda je, baš kao i Partizan, uvek najveći izazov, ali nama svi bodovi imaju podjednaku vrednost. Osvojeni protiv 'večitih' ili protiv bilo kog drugog, nama je svejedno", rekao je Popara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 12.08.2016
17:47

Utakmica kojom ne mozemo nista da izgubimo, samo mozemo da dobijemo...

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 12.08.2016
15:59

Mnogo teško će vam biti protiv Glođovića. Prošle sezone je Radnički pokraden u prvoj utakmici (nepostojeći crveni za Rosića, nepokazan crveni Ristiću, nedosuđen penal za Radnički).

avatar
Goran Zdravkovic
Friday, 12.08.2016
17:46

i protiv crnog brata blizanca u Nisu, Casa Ilic rukom u kaznenom sudija gleda u nebo i moli se bogu da niko to nije video...

avatar
Povratak kralja XLI
Friday, 12.08.2016
22:35

Nije svako igranje rukom u svom šesnaestercu penal za protivnika! Bulatović je zaslužio crveni u 1p!