Nišlije bez pola tima u Ivanjici!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.11.2016.
14:46
Izvor: Sportske.net, fkradnickinis.rs

Ekipa niškog Radničkog igra odlično, iz kola u kolo oduševljava svoje navijače, ali će narednog vikenda biti u veoma neugodnoj situaciji.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U 15. kolu Superlige, niški Radnički će u nedelju od 13:30h gostovati ekipi Javor Matisa u Ivanjici.

Na današnjoj konferenciji za medije, trener Nišlija Milan Rastavac potvrdio je da se suočava sa velikim kadrovskim problemima pred ovaj duel.

On, naime, zbog kartona neće moći da računa na Aleksandra Jovanovića, Radoša Bulatovića i Nikolu Stankovića, a zbog povreda i na Milana Pavkova, Sašu Stojanovića, kao i Pavla Poparu, Miloša Živkovića i Petra Krstića, koji su nešto duže povređeni.

Ipak, bez obzira na težinu zadatka koji je pred njegovim timom, Rastavac ne želi nikakav alibi za eventualni neuspeh.

''Posle duela sa Vojvodinom, sada dolazimo u situaciju da igramo utakmicu koja će biti i teška i nezgodna, sa mnogo aspekata. Učinak na njoj biće mnogo bitan, ali to je prilika i za neke igrače koji do sada nisu nastupali da se pokažu.

Javor je do sada igrao dosta promenljivo, ali oni su definitivno ekipa za poštovanje, imaju dosta iskusnih igrača sa Milovićem na čelu, a moj kolega Veselinović se već pokazao i u svom prethodnom radu u Superligi. Dakle, Javor će imati poštovanje, koje smo ukazivali i prethodnim rivalima, ni manje ni veće…

Očekujemo jednu dinamičnu i zanimljivu utakmicu, a da bismo došli do rezultata koji nam odgovara biće potrebno da sprečimo njihovu igru po bokovima, kao i da ih što češće ugrožavamo i iz plasiranih napada i iz kontri'',
istakao je Rastavac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 04.11.2016
15:41

Ma nema sta da brinete ako sudi Piper, mozete i sa omladincima

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 03.11.2016
16:18

Bajic, Raul, Radivojevic, Kartal, Ignjat, Stanojevic, Toti, Arsic, Apostol, Zile i Mrka i nema problema... klupa Kojic, Stevanovic, Ivanov, Aleksa, Isaiev, Mitrovic, i klinac Arsic...

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 03.11.2016
18:56

Ko vam sve to nece igrati jer ne pise u tekstu? Kolko po tvom sastavu vidim ne igraju vam onaj Bulatovic, Caki, onaj spic iz Vojvodine sto dosao, jel to to il jos neko nece?

avatar
Goran Zdravkovic
Thursday, 03.11.2016
20:33

realno iz prve postave ne igraju Bulat, Stankovic, Aca, Caki i Pankov...