Ninkoviću suđeno crno-belo i posle Partizana?!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.11.2014.
21:58
Izvor: Sportske.net

Serija dobrih partija Nikole Ninkovića u crno-belom dresu nije ostala nezapažena, a sudeći prema informacijama do kojih smo stigli pojavio se klub koji je najozbiljnije zainteresovan za mladog fudbalera.

Beta/AP Photo
Beta/AP Photo

Povezane vesti

Samo nekoliko utakmica koje je kao starter odigrao za Partizana bile su dovoljne da Nikola Ninković ponovo dospe u žižu interesovanja nekoliko inostranih klubova.

Momak koji je za vreme igranja u omladinskoj školi vicešampiona Srbije slovio za "vunderkinda" nije opravdao taj epitet u momentima kada je dobijao šansu da nastupi za prvi tim.

Od nedavno Marko Nikolić sve češće "forsira" mladog Ninkovića a dvadesetogodišnji ofanzivni vezista uzvratio mu je dobrim igrama i pogotkom u duelu sa Slogom iz Petrovca na Mlavi u osmini finala Kupa Srbije.

Činjenica da Ninković sve češće dobija priliku u prvom timu omogućila je stranim sakutima da ga ponovo vide na delu a najbolje sedište za Ninkovićevu predstavu nedavno su imali "lovci na glave" iz Istanbula.

Kako sada stoje stvari, Nikola Ninković mogao bi da nastavi karijeru u ekipi Bešiktaša koja je u prethodnih mesec dana dva puta odmerila snage sa Partizanom a oba puta mladi vezista pokazao je zavidan nivo igre.

Ninković je za Partizan vezan ugovorom do juna 2016. godine ali ne postoji nikakva prepreka da Bešiktaš dođe do njegovog potpisa ukoliko u Humsku stigne zadovoljavajuća ponuda.

Naš izvor tvrdi da bi Ninković već tokom narednog leta mogao da se preseli u Bešiktaš što znači da bi uz dobre igre srpskog fudbalera njegova cena mogla da poraste usled čega bi i Partizan dodatno profitirao.

Dodajmo i to da je Ninković svrstan među najbolje mlade igrače sveta u izboru portala "101greatgoals.com" koji je nastavio tradiciju koju je započeo španski 'Don Balon'.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Friday, 21.11.2014
12:08

Neće biti da je odigrao seriju dobrih utakmica, odigrao je jednu dobru i jednu vrlo-dobru.
Ninković je sasvim drugi igrač kad igra iza špic(ev)a u pozitivnim smislu i to mu je pravo mesto, a ne na krilu. Stanojević ga je upravo promovisao u prvi tim iza napadača. Stanojević je posle 2-3 promene mesta i Lazaru Markoviću našao pravu poziciju, a to je drugi napadač međutim nijedan trener i selektor posle Stanojević do sada nije ukapirao da Lazaru Markoviću ta pozicija najviše odgovara.

avatar
Poznavalac
Friday, 21.11.2014
10:43

ljudi kakav bre ninkovic,pa koji klub ce dati i par hiljada evra za njega??decko nema kvalitet za nesto vise,njegov maksimum je trnutno to sto igra povremeno i u ovakvom jadnom partizanu..za sve ove godine nije nista pokazao..

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Friday, 21.11.2014
09:40

Zivkovic, Drincic, Brasanac, Pantic, Ninkovic, Ilic, Lazovic, Skuletic DECA

avatar
Ipon
Friday, 21.11.2014
09:13

Decko je sigurno veci talenat od svih u novijoj istoriji Paryizana, ali nikad od njega nece biti fudbaler. VELIKI PROBLEM sa svojim egom. Na zalost ne treba na njega racunati u buducnosti.

avatar
Don Messi 10
Thursday, 20.11.2014
23:33

Dizu prasinu oko nicega

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Friday, 21.11.2014
09:39
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Tuesday, 25.11.2014
20:30

I jeste i nije, prvo po igrama, drugo po talentu...

avatar
Don Messi 10
Tuesday, 25.11.2014
16:07

u svakom slucaju ovaj mali je precenjen

avatar
baldekeita
Thursday, 20.11.2014
23:09

Ukoliko zele da naprave igraca od njega moraju ga forsirati na poziciji klasicne 10-ke,a ne ga gurati na krilo.Ima on problem u glavi,ali kada bi igrao na svom mestu bio bi najbolji igrac lige nevezano za resavanje tih problema to se i vidi na ovo malo meceva gde je stavljen tamo gde treba.Partizan vec godinama ne igra sa klasicnim plejmejkerom i prava steta bi bilo da Dzigi i Pantic ne pokazu svoj talenat zbog toga.

avatar
ivke89
Thursday, 20.11.2014
23:30

Slazem se, nema on fizicke predispozicije i agresivnost za krilo, za njega samo sredina.

avatar
zvezdabre
Thursday, 20.11.2014
23:34

na krilo nikako,iza napadaca da