Ninković: "Trebalo je da bude 3:0"

Autor: Miloš Marković
sreda 15.07.2015.
10:57
Izvor: Sportske.net

Nikola Ninković ističe da je njegovom timu bilo jako teško da probije zid koji su ispred gola stvorili Gruzini.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Partizan je slavio minimalnim rezultatom na svojoj evropskoj premijeri, Dilu je srušio Stefan Babović iz slobodnog udarca.

Jedan od istaknutijih igrača u timu trenera Milinkovića bio je i Nikola Ninković, koji je izneo svoje utiske nakon utakmice, istakavši da je bilo jako teško igrati protiv defanzivno orijentisanog rivala.

"Od početka su bili koncentrisani na odbranu, sa 10 igrača na 20 metaraod svog gola. Bilo je to jako teško probiti, a videli ste i sami da nisu uopšte ni stigli do našeg gola, imali su par pokušaja sa distance.", rekao je Ninković, koji je zaključka da je Partizan bio bolji tim.

"Verovali smo u sebe da možemo da probijemo gustu odbranu i postignemo gol. Zasluženo smo slavili, iako je trebalo da bude sigurno makar 3:0 za nas."

"Bitno je da smo pobedili, to nam omogućuje da u revanšu budemo rasterećeniji.",
rekao je on.

Ninković ne misli da njegov tim očekuje lak posao u Gruziji.

"Biće teško, očekuju nas i drugačiji vremenski uslovi. Oni će u jednom trenutku morati da se otvore i krenu ka golu, na taj način će nam ostaviti prostor da ih kaznimo iz konstranapada. Treba da budemo strpljivi, nemamo razloga da srljamo i jurimo.", zaključio je Ninković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 15.07.2015
18:04

Partizan je pobedio i to je najvrednije iz ovog duela sa gruzijskim predstavnikom, koji se predstavio u više nego skromnom izdanju. Presudio je potez pojedinca, a Partizan, osim inicijative, skoro da nije napravio šansu. I to treba da brine. Mnogo su se crno-beli mučili, lopta je kružila, čekalo se na priliku, ali, sve je delovalo stihijski.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
15:09

U ovoj drugoj kombinaciji, u odredjenim varijantama moze i rotacija Lukica i Babovica u smislu toga koga bi zamenili kad udju sa klupe...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
15:07

Z. Zivkovic (Kljajic)- Vulicevic, Balazic (Stevanovic), Fabrisio (Cirkovic), Bandalovski (Bogosavac)- Brasanac (Lukic), ??? (Jevtovic) - A. Zivkovic, Ninkovic (Babovic/S. Ilic), Oumaru (Grbic/Trujic)- Bozinov (Saponjic). P.S. Neophodno je pojacati se na levom beku, zadnjem veznom, a o Markinjosu vise ne znam sta da kazem osim da je ovom nasem timu potreban kao oaza u pustinji!

avatar
SrdjanMaksa
Wednesday, 15.07.2015
17:46

Vulićevića smatram jednim od najposvećenijih igrača u aktuelnom timu PFC. Ipak, sinoć je bio strašno nervozan, grešio u defanzivi, još gori u istrčavanjima po boku. Sa druge strane, Neca je odigrao kvalitetno u oba smera. U par navrata osetio kada da skrati prostor ulaskom u sredinu i sprečavao duži posed lopte protivniku. Banda treba da bude u fer rotaciji sa Vuletom, ne da ga bespotrebno guraju levo (mada je prinudno igrao, svojevremeno).

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
18:05

Nije valjda da je po tebi Vulicevicevo mesto sada pod znakom pitanja, a Petrovicevo zacementirano? Nemanja je sinoc bio ili najgori ili jedan od najgorih u Partizanu bez ikakve dileme, a to mu nije bio ni prvi, a sasvim sigurno ni poslednji put.

avatar
Grobarivrsac
Wednesday, 15.07.2015
14:32

Ove ce nekako da prodjemo,ali u 3 kolu kvalifikacija idemo na Steua.nNek nam bog u pomoci :)

avatar
Wednesday, 15.07.2015
12:44

neverovatno igrali ste na juriš bez ideje na oruk a kukaš budite zahvalni na 1:0. Možda bi teboi osgovaralo 3:0 ali iovo vam je dosta, Nije mi jasno zašto je Abubakar igrao po desnoj strani kada Milinković treba da zna da je u Voši najbolje partije pružao amo po levoj strani

avatar
Carina
Wednesday, 15.07.2015
12:35

Aj samo prolazite u tu grupu i da konacno dodju plavci u Beograd.

avatar
StefaNN
Wednesday, 15.07.2015
15:59

To sam i ja razmisljao, samo ne plavci nego sampion Evrope :D

avatar
Zoran Vukic
Wednesday, 15.07.2015
11:38

neviden buker sinoc ovakva igra sa boljom relizacijom ok malo klubova iz nase lige moze i parirati ako budu vako ulazili u utakmicu

avatar
Zver Memphis
Wednesday, 15.07.2015
11:07
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
11:04

Z. Zivkovic (Kljajic)- Vulicevic, Balazic (Stevanovic), Cirkovic, Fabrisio (Bandalovski/Bogosavac)- Brasanac (Lukic), Jevtovic (???)- A. Zivkovic, Ninkovic (Babovic/S. Ilic), Oumaru (Grbic/Trujic)- Bozinov (Saponjic).

avatar
Wednesday, 15.07.2015
16:03

ima PARTIZAN odlican tim,ovo je bila prva zvanicna utakmica :D moglo bolje,moglo gore,bitno je da se prodje ovo kolo,pa ce vremenom i forma doci i sve.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 15.07.2015
17:33

Odlican za nase prilike, za Evropu je to i dalje pretanko, nazalost...