Ninković se opet oglasio: ''Ko kaže da ne želim u reprezentaciju?''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.12.2016.
15:44
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Izjava iskusnog veziste Sidneja izazvala je dosta pažnje tokom vikenda u Srbiji, a pošto je video prve reakcije, Miloš Ninković je odlučio da pojasni svoj stav.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, ranije je objavljeno da je Miloš Ninković u razgovoru za australijske medije između ostalog konstatovao da je kontaktirao sa pojedinim ljudima iz FSS-a na temu njegovog povratka u naš nacionalni tim, ali da smatra kako je vreme da priliku dobiju mlađi igrači.

Međutim, pošto su mnogi ovu izjavu protumačili kako on više ne želi da igra za naš nacionalni tim, Ninković je u izjavi za ''Mondo'' pojasnio svoj stav.

''Na pitanje novinara iz Australije da li ću dobiti poziv za reprezentaciju Srbije, pošto igram dobro, odgovorio sam da imam dosta prijatelja u FS Srbije, ali da nikada nismo pričali o mom povratku u nacionalni tim jer je to trenutno nemoguće.

Ne znam zašto je to okarakterisano kao da ne želim da igram za 'Orlove'...'',
izjavio je Ninković, uz još jednu opasku da Srbija sada ima mlađe i kvalitetne igrače, kao i da bi duga putovanja zaista predstavljala problem ukoliko bi eventualno dobio i prihvatio poziv selektora Muslina.

Inače, Ninković je jutros ponovo zablistao u ekipi Sidneja, postigavši još jedan pogodak ove sezone, ovoga puta u duelu protiv Njukasl Džetsa (2:0).


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 05.12.2016
21:00

Ko poznaje Ninkovica,zna da govori istinu. Ne vredi leteti dva dana da bi dosao da igra za reprezentaciju.Ima mladjih igraca koji zasluzuju poziv. Ninkovic je pravi djentlmen, mogu da ga ne vole samo oni koje je punio igrajuci za Zvezdu.

avatar
Anderton
Monday, 05.12.2016
00:49

Ovo je neko naduvao neki njegov intervju. Nema šanse da ga je Muslin zvao.

avatar
Sunday, 04.12.2016
16:59

Tako je, nisi ti Piksi...