Ninković: "Rešeni smo da se revanširamo Bugarima"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.07.2014.
15:00
Izvor: Sportske.net

Strelac prvog od tri gola koliko je Partizan postigao u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za LŠ poručio je da se crno-beli ne plaše Ludogoreca i da su igrači rešeni da se revanširaju Bugarima za prošlosezonsku eliminaciju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana u utorak su overili plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona a već danas krenuli su sa pripremama za ono što ih očekuje u naredne dve nedelje.

Drugu sezonu za redom crno-beli će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv bugarskog Ludogoreca. Šampion Bugarske izašao je kao pobednik prošlosezonskog dvomeča a čini se da je Ludogorec sada još jači nego lani.

"Šampion Bugarske ima odličnu ekipu. Pamtim mečeve od prošle sezone, u kojima su nas nadigrali kao domaćini, a mi njih na našem stadionu. Dali smo u gostima sami sebi dva gola, a u Beogradu smo imali pet, šest zicera i nismo uspeli da zatresemo mrežu. Zato sada moramo da iskoristimo čak i nagoveštaj šanse, ako želimo da nastavimo takmičenje" kaže Nikola Ninković za "Sport".

Bugari su u finansijskom smislu u prednosti u odnosu na Partizan pa ne čudi što u igračkom kadru imaju pravu "legiju stranaca" spremnu za visoke domete.

"Respektujemo Bugare, međutim, ne plašimo ih se ni najmanje! Činjenica da su bogat klub i da imaju mnogo stranaca ne znači mnogo kada na terenu izađeš '11 na 11'" rezonuje Ninković.

Šampion Bugarske raspolaže kvalitetnim individualcima na koje se dosta toga polaže u igri. Na pitanje čime će Partizan odgovoriti Ninković odgovara.

"Takođe kvalitetom, ali i timski. U tom drugom segmentu smo sigurno u prednosti, jer smo odlične igrače usmerili u službu ekipe i to daje rezultat. Mnogo smo bolji nego prošle godine, organizovaniji, još više rešeni da se revanširamo rivalu" ističe Ninković.

Prva utakmica igra se, kao i prošle godine u Razgradu, dok je revanš na programu nedelju dana kasnije u Beogradu.

"Možda je bolje što ponovo gostujemo u prvom meču, jer ćemo eventualno dobrim rezultatom uneti nervozu u redove rivala i dobiti priliku da okončamo posao na našem stadionu. Dobro ćemo se pripremiti, u to ne sumnjam, i optimista sam u vezi sa krajnjim ishodom" zaključuje Ninković.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Partizana igra se 30. jula od 20 časova po srednjeevropskom vremenu, a revanš u Humskoj zakazan je za sredu 6. avgust.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke