Ninković otkrio šta koči njegov povratak u Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 13.06.2015.
10:31
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković tvrdi da ga iz Crvene zvezde niko nije zvao ali da bi se drage volje vratio u taj klub da u njemu provede ostatak života. Postoji samo jedan veliki problem koji mu ne dozvoljava da ponovo obuče crveno-beli dres.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Momak koji je pre dve sezone igrajući za Crvenu zvezdu osvojio šampionsku titulu u petak je iskoristio priliku da dođe u "Pionir" i pruži podršku izabranicima Dejana Radonjića u duelu sa Partizanom.

Miloš Ninković (30) nikada nije krio svoju ljubav prema crveno-beloj boji pa je tako i ovoga leta njegov povratak na stadion "Rajko Mitić" označen kao jedan od prioriteta za koji će sportski sektor pokušati da se izbori.

Nakon godinu dana povremenog igranja za Evijan (dobar deo sezone bio je povređen), Miloš Ninković tvrdi da ga još uvek niko nije zvao iz Crvene zvezde iako se prethodnih dana moglo čuti da je ostvaren kontakt sa njim.

"Ne, ne nismo se čuli. Ako kažu da su me zvali, onda su me zvali (smeh). Svi znaju kako ja razmišljam, tako da se ništa nije promenilo tokom ovih godinu dana" rekao je Ninković.

Bivši reprezentativac Srbije napustio je Crvenu zvezdu pre godinu dana a tada je otkrio razloge svog nezadovoljstva. Čini se da godinu dana kasnije Miloš Ninković ni pedalj nije odstupio od svojih principa i to je ono što koči njegov povratak na "Marakanu".

"Rekao sam da bih u Crvenoj zvezdi mogao da budem ceo život, ono što ne mogu je da budem u srpskom fudbalu. To sam rekao pre godinu dana i dalje stojim iza tih svojih reči. Dovoljno sam iskusan da bolje procenim tu situaciju, u Zvezdi mogu da budem ceo život, ali srpski fudbal je najveća kočnica ne samo meni, već mnogim igračima koji hoće da se vrate u Zvezdu ili Partizan" poručio je Ninković.

Nastupajući za Crvenu zvezdu u sezoni 2013/2014 Miloš Ninković je odigrao 27 utakmica u crveno-belom dresu i postigao pet pogodaka a onda je "spakovao kofere" i vratio se u Evijan sa kojim mu je ugovor istekao na kraju tekuće sezone.

Da rezimiramo, stav iskusnog veznog igrača je da povratak u Crvenu zvezdu nije opcija iz već navedenih razloga što znači da Zvezdan Terzić i njegovi saradnici mogu da prekriže ime Miloša Ninkovića na spisku želja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Saturday, 13.06.2015
14:48

bolje i fudbaler u penziji sa 30 nego igrac u srbiji sa 30 i da cekas svaki dan kad ce neko svu krvinju svaliti na tebe

avatar
mibo$$$.
Saturday, 13.06.2015
13:03

Postujem Nineta kao Deliju,ali njegov doprinos zvezdi u ovajanju titule nije bio presudan,vise je bio povredjen ili odigra jednu dobru utakmicu pa ga nema nigde nekoliko meceva...Po meni razliku su pravili Mrdja,Pečnik,Milijaš i Lazović kasnije..Neumanjujem ni njegov znacaj al cisto da se zna ....meni je on igrac tipa Evandra slab u duelu i trcanju...

avatar
Saturday, 13.06.2015
12:02

Ništa on nije osvojio već oteo titulu Partizanu sa zvezdom. Naravno, smučilo ti se kad si video način na koji moraš da bi se reklo da imaš titulu i treba da te je sramota svojih simulacija na terenu.

avatar
сочинитељ
Saturday, 13.06.2015
14:50

maik cirbes like this

avatar
Pera Zambula opet
Saturday, 13.06.2015
10:55

Bravo Ninkovicu ne vracaj se u raspali klub i propali fudbal, potpuno se slazem sa ovim covekom :) Ziv bio Ninkovicu :)