Nikoliću otkaz - Tomić novi trener Partizana!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 29.12.2014.
11:45
Izvor: Sportske.net, n1info.com

Prvi potez Partizanove nove uprave jeste promena trenera!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako javlja televizija N1, Marko Nikolić je smenjen sa mesta trenera fudbalskog kluba Partizan. Nova uprava mu se zahvalila, njegov naslednik na klupi je Ivan Tomić!

Videćemo hoće li suspenzija Nikolića biti navedena kao razlog za promenu trenera, ali izvesno je da se u Humskoj nešto kuva.

Da li je Nikolić platiti ceh zbog toga što ga je dovela stara uprava ili je u pitanju samo nemogućnost da vodi tim u prva četiri kola proleća niko ne zna, tek za sada se niko iz Partizana ne oglašava.

Smenu bi kao prvi čovek sportskog sektora morao da obrazloži Ljubiša Tumbaković. Čeka se i promocija Ćirića za sportskog direktora, a zanimljivo da je Ivan Tomić bio sportski direktor, ali je Humsku napustio posle neslaganja sa odlazećim UO.

Radio je u FSS kao selektor mlađih kategorija, sada postaje trener kluba za koji je odigrao osam godina seniorske karijere i u kome je ponikao.

Tomić je 12. trener Partizana od 2000. godine.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pontus
Monday, 29.12.2014
12:50
avatar
Serbico
Tuesday, 30.12.2014
01:26

Ja mislim da Nikolić nije najlepśi trener(ovaj poćetak nove sezone bio je uspeśan,ali moglo je mnogo bolje i u prvenstvu i u ligi evrope,bili su utakmice kada je ova ekipa veoma slabo igrala,nije bio do poznanja ceo tim....zaboravljamo da je prośli sezon Partizan ispustio titula iz svoje ruke,a tada je on bio trener,zaboravljamo utakmicu u kruśevcu i velik poraz,stid....da bi se u nastavku prvenstva ne ponovila podobna situacija,imamo śansu na osvajanje duple krune....vreme pokaże da li je to dobri potez ili velika greśka...żivim u inostranstvu,za Partizan navijam ponad 50godina i veoma ma boli teśka situacija u njemu,volim ga i ponosan sam da navijam za njega,da sam grobar i żeleo bih da nova uprava vrati na svoje masto ovaj veliki evropski klub,a dodam da nije fer sada zadrżavati na silu Śkuletića jer to je velika śansa za njega da zaigra u veliki klub i dobro zaradi,dao je super sezon klubu i zaslużuje da klub koji voli bude fer prema njemu....pozdravljam sve grobare i verujem u lepśe jutro