Nikoliću nova "packa" od Uprave, poverenje samo na papiru?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.01.2015.
18:35
Izvor: Sportske.net

Priča oko smene trenera Partizana Marka Nikolića zataškana je saopštenjem u kojem mu je klub pružio podršku a krivica svaljena na medije. Nove izjave i nesuglasice govore da požar nije ugašen i da Nikolić mora da pazi šta radi i priča.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan dobio je novog predsednika i Upravu nekoliko dana uoči ulaska u 2015. godinu a dva dana pre novogodišnje noći Marko Nikolić se našao pred otkazom!

Kada su navijači Partizana ustali protiv takve odluke dela Uprave usledilo je ukor predsednika Zorana Popovića koji je stopirao dovođenje Ivana Tomića na mesto Marka Nikolića a javnosti je predočeno da su mediji bili ti koji su podrivali smenu trenera.

Da stvari nisu onakve kakvim su ih tada predstavili čelnici Partizana govore i nove nesuglasice koje su se dogodile na realciji Marko Nikolić - Uprava. Strateg Partizana dao je predlog da najvažniji igrači dobiju povišicu kako bi ostali u klubu što je naišlo na negodovanje potpredsednika kluba zaduženog za odnose sa javnošću.

"Video sam tu Markovu izjavu u novinama i nameravam da ga prvom prilikom kada se vidimo pitam 'šta ti to bi?'. Ne zato što nema prava na neke svoje ideje, predloge i savete nego zbog toga što ih nije prvo nama, ni formalno ni privatno predočio. Mora da se zna i poštuje red" rekao je tim povodom Milorad Vučelić.

Navedena izjava dovoljno govori za sebe ali Vučelić izričito tvrdi da Marko Nikolić ima podršku Uprave i da trener i funkcioneri treba da funkcionišu kao jedan tim.

"Zna se ko su Markovi protivnici! Vojvodina, Čukarički, Mladost... A ne njihova rođena uprava. Ne radimo svako za sebe nego svi zajedno. Prošlo je vreme takvih iskrivljenih svesti i razmišljanja. Mi smo sada jedan tim s istim ciljevima" poručuje Vučelić.

Treba, međutim, sačekati prolećni deo sezone i videti kako će se odvijati situacija u Partizanu po pitanju poverenja Marku Nikoliću.

Mnogi su skloni tvrdnjama da će Uprava sačekati trenera "na penalu" i da će ga kod prve "serije" loših rezultata (čitaj jedan poraz i remi) smeniti i tako sprovesti u delo svoj plan da mesto trenera preuzme Ivan Tomić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke