Nikolićeva poruka - U Partizanu sve može da se toleriše, ali ovo NE!

Autor: Beta Beta
nedelja 11.12.2016.
19:59
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je večerašnja pobeda njegove ekipe protiv Čukaričkog vrlo važna jer ostavlja crno-bele u trci za šampionsku titulu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u gostima Čukarički sa 3:1, u 20. kolu Super lige Srbije i tako se osamili na drugom mestu tabele.

"Vrlo važna pobeda. Sada nam predstoji još jedna utakmica, protiv Spartaka, u kojoj imamo priliku da ovaj deo prvenstva završimo na najbolji mogući način. Došli smo do 14. pobede u poslednjih 16 utakmica i to nam daje za pravo da verujemo da možemo da ostvarimo naše ambicije, a to je borba za titulu", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Pobedu Partizanu doneo je Uroš Đurđević, koji je ostvario het-trik. On je danas postigao najbrži gol u Super ligi, pošto je bio strelac već u 10. sekundi.

"Nismo mogli da zamislimo bolji početak utakmice, postigli smo gol u 10. sekundi, ali to je bio naš najveći problem danas, jer smo posle toga mislili da je utakmica gotova. Dosta smo stali, iako smo imali neke prilike... Čuka je bila bolja u prvom poluvremenu, kontrolisala je igru, mi smo napustili disciplinu. Opasni su ti rani golovi, to je moglo da nas košta", rekao je Nikolić.

"Drugo poluvreme je proteklo u našoj potpunoj kontroli. Imali smo dosta šansi, postigli smo dva gola, a na kraju smo atraktivnim potezima učinili utakmicu zanimljivom. Nisam sumnjao da će Partizan imati veliku podršku danas na Banovom brdu. Mislim da Partizan to zaslužuje", dodao je on.

Partizan sada ima 45 bodova, šest manje od Crvene zvezde i tri više od Vojvodine, koja je u petak izgubila od Javora 2:1.

Nikolić je rekao da će njegovoj ekipu u predstojećoj utakmici protiv Spartaka biti potrebno "mnogo snage da ostvari pobedu".

"U Partizanu sve može da se toleriše, samo loš rezultat ne. Trebaće nam mnogo snage da pobedimo Spartak, a onda da odemo na pripreme sa dosta vere i motiva da možemo da ostvarimo naše ambicije", kazao je on.

Trener Čukaričkog Gordan Petrić rekao je da nema šta da zameri svojim igračima i pored poraza.

"Mogu da pričam samo o prvom poluvremenu, jer se tu videla želja i neki stil igre koji gajimo u poslednjih par utakmica. Rano primljeni gol je dosta poremetio, ali uspeli smo da se vratimo i da nametnemo naš stim. U drugom smo takodje vrlo brzo primili gol, a kada primite dva brza gola od Partizana koji u svakom trenutku zna šta radi na terenu, vrlo je teško vratiti se. Nemam šta da zamerim igračima, pružili su maksimum", rekao je Petrić.

Čukaričkom je ovo bio 10. poraz u sezoni, tako da je ostao na 12. mestu sa 20 bodova.

On je rekao da se Čukarički okreće sledećoj utakmici protiv Vojvodine u sredu.

"Kao i Partizan, tako i mi gledamo sledeću utakmicu. Želimo da je odradimo na najbolji mogući način, kao i prelazni rok koji nam sledi posle toga. Želimo na proleće da budemo mnogo jači i zreliji nego sada", rekao je Petrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vukk
Monday, 12.12.2016
11:15

Mare generalno radi dobar posao,ali ima tu dosta nejasnih odluka. A ja ću samo da se ponavljam. Zašto opet prednost dobija Kljajić u odnosu na Stevanovića? Zašto Jevtović dobija prednost u odnosu na Marjanovića i Radina? I zašto Božinov dobija prednost u odnosu na Đurđića? A mogao bi i Đuričković da dobije makar 15 minuta

avatar
McMilan
Monday, 12.12.2016
15:10

zato sto mu se moze, zasto je Stevanovic bolji od Klajica, tim koji dobija se nemenja, kod svakog normalnog trenera, Djurdjic je igrac Augzburga i kod nas je na pozajmici, zasto razigravati igrace drugi klubovima, PFC je veci klub od Augzburga i ako je Augzburg bogatiji.

avatar
Monday, 12.12.2016
01:10

Zasto ne objavis klip? Priznajem da je verovatno bio ofsajd i to vam ne godi? :-D

avatar
Monday, 12.12.2016
01:09

P.S. Nisam siguran da Uros nije bio u ofsajdu pre prvog gola, cak pre mislim i da jeste nego da nije...

avatar
Sunday, 11.12.2016
21:32

P.P.S. Moze Miletic da priznaje sta hoce (decko nije ni znao gde se nalazi cim je onako glupo izgubio loptu i jos tvrdio da je to bilo izvan kaznenog), ono nije bio penal za njih...

avatar
Sunday, 11.12.2016
21:31

P.S. Nisam siguran da Uros nije bio u ofsajdu pre prvog gola, cak pre mislim i da jeste nego da nije... https://www.youtube.com/watch?v=U9k3BYzT8A8

avatar
Dado35
Sunday, 11.12.2016
21:25

MARE I DZILE DVA DOKTORA💪💪💪

avatar
Sunday, 11.12.2016
21:11

Zasto ne volis Radina, Djurickovica i Djurdjica? Ni Marjanovica ne mirises, a Ilica biste morali da (za)molite da se oprosti jer vise ne moze da igra na nivou koji Partizan zahteva, pravi trenutak je mozda cak i zimska pauza!!!

avatar
Dado35
Monday, 12.12.2016
11:50

Jeino djurickovic a ovi ostali nula jedna velika nula

avatar
Monday, 12.12.2016
13:30