Nikolićev pozdrav igračima posle uspešne ''nemoguće misije''!

Autor: Beta Beta
petak 02.06.2017.
11:16
Izvor: Beta

Doskorašnji trener Partizana Marko Nikolić oprostio se od fudbalera crno-belih i poručio im da je ponosan na njih i da je bilo zadovoljstvo raditi sa njima.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Nikolić je ove sezone sa Partizanom osvojio "duplu krunu", a samo nekoliko dana po osvajanju trofeja u Kupu Srbije podneo je ostavku. On se sa igračima nije pozdravio uživo, ali jeste putem Vajbera.

"Šampioni, večna zahvalnost za sve što ste uradili ove godine. Ponosan sam na svakoga od vas. Napisali ste i ušli u istoriju Partizana. Bilo je zadovoljstvo raditi sa vama. Nemoguća misija je uspešno završena. Moj telefon je svakome od vas uvek otvoren, za svaku vrstu sportske i svake druge pomoći. Do sledećeg puta...", poručio je Nikolić igračima u zajedničkoj konverzaciju putem Vajbera.

Kako je naveo Partizan, igrači su mu zahvalili na svemu učinjenom za klub, veri koju je pokazao u njih kada su ih svi otpisali, borbi za "duplu krunu" i motivaciju do poslednje kapi znoja i poželeli mu mnogo sreće u daljem radu.

Crno-beli su u potrazi za novim šefom stručnog štaba, a prema navodima beogradskih medijima u igri je nekoliko imena medju kojima su Ilija Stolica, Miroslav Đukić i Vladimir Ivić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Friday, 02.06.2017
16:18

Uplasio se mare da u klubu ne ostanu leonardo,đurđević i everton,uplasio se mare da se tim ne pojaca,uplasio se mare ocekivanja armije navijaca,uplasio se mare da nece uspeti da udje u LS ili ilgu UEFA i brze bolje pobegao jer bolje je biti pukovnik nego pokojnik..cinjenica je da se uplasio mare.

avatar
Nscz65
Friday, 02.06.2017
14:04

Zahvali kokezi i sudijskoj organizaciji

avatar
Arsen(al)
Friday, 02.06.2017
11:48

Na ne znam zbog cega se neki navijaci Partizana ljute na njega. Covek je pokazao da je dobar trener, logicno da ga drugi hoce, dobio 5 puta bolju finansijsku ponudu, pa normalno je da ce da ode. Ne zaradjuje on ovde milion evra mesecno, pa da ne zna sta ce sa parama, cak i da mu u madjarskoj daju duplo vise, pa da ostane, nego ovde zaradjuje nesto malo (za sportiste), a jos nije redovna plata, i jos sigurno ne moze da utice na ono sto bi trebalo (transferi, ko igra), i da veze 3-4 losa rezultata odmah sledi otkaz (to je neminovnost u srpskom fudbalu, ne samo u Partizanu, nego i u Zvezdi), pa sto bi to covek dopustio sebi? Ja ga podrzavam, a inace sam zvezdas.