Nikolićev fokus na Radničkom - Kako preživeti Niš?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.03.2017.
11:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Fudbalere Partizana za vikend očekuje jako teško i neugodno gostovanje na "Čairu" zbog čega i Marko Nikolić u drugi plan stavlja pirču o kalkulacijama u borbi za trofej.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Prvenstvena trka nastavlja se za vikend utakmicama 28. kola, a derbi se igra u Nišu gde Radnički dočekuje vicešampiona države i osvajača Kupa iz prethodne sezone.

Tri kola pre kraja uveliko se prave računice, pošto uskoro sledi i podela bodova, ali za trenera Partizana Marka Nikolića postoje preče stvari.

"Neću to da računam deset kola pre kraja! U medijima se prejudicira da će Partizan da pobedi Crvenu zvezdu u derbiju na njenom stadionu, isto - da će komšije, kao i mi, da dobiju sve utakmice do spuštanja zavese" kaže Nikolić u izjavi "Žurnalu".

Što se tiče trenera Partizana, trenutno ne postoji rezon da se razmišlja na pomenuti način i za njega je u fokusu samo prva naredna utakmica.

"Ta matematika mi je nepoznata, razmišljam samo kako ćemo da preživimo izuzetno teško gostovanje u Nišu. I Zvezdu očekuju mnogi neprijatni dueli, u krajnjem slučaju, igra se i plej-of, rivali će da budu ekipe iz samog vrha, mogu da pobede i kod kuće i na strani. Ko može da nam garantuje da ćemo da dobijemo sve do kraja, uključujuči i derbi?" rezonuje Nikolić.

Partizan tri kola pre kraja ligaškog dela sezone ima šest bodova zaostatka za vodećom Zvezdom, a primarni cilj će biti da do početka plej-ofa crno-beli priđu još bliže ili ostanu na istom.

Pred početak plej-ofa bodovi će se deliti pa će u slučaju aktuelnog odnosa snaga Partizan za Zvezdom zaostajati tri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Thursday, 30.03.2017
18:26

Добро, бре, Николићу, па не идеш Јувентусу. Чаирци су ваше старе муштерије. И ваше, и Звездине. Тако је вазда било, тако ће и бити.

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 30.03.2017
12:04

Kao Zvezdas mogu da kazem da je Nikolic dobar trener i realan u izjavama, ne provocira i ima jasan stav. Samo sta je zalutao na klupu Partizana, ne pripada mu da radi sa raznoraznim mufljuzima, zabranjenima, revoltiranima i ostalima sto cine jednu vrlo tuznu grupu

avatar
Dača
Thursday, 30.03.2017
16:18

Kao da ste vi išta bolji.

avatar
BRAT IGI
Thursday, 30.03.2017
16:30

a o vama ne treba trositi reci