Nikolić: ''Zbog čega se sa svih strana potenciraju eventualne suspenzije za derbi?!''

Autor: Beta Beta
petak 24.02.2017.
12:31
Izvor: Beta

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da očekuje da njegovi fudbaleri budu agresivni, motivisani i borbeni protiv Borca i da još ne razmišlja o utakmici sa Crvenom zvezdom koja će se igrati sledeće nedelje.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Imam poverenja u svakog igrača da opravda šansu na najbolji mogući način jer se naš cilj ne menja protiv koga god da igramo, u kom god sastavu. Očekujem agresivan, motivisan i borben Partizan, koji zna šta želi i koji će tražiti put do nove pobede", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

Partizan će u subotu dočekati Borac u 23. kolu Super lige. Crno-beli su drugi i zaostaju šest bodova za vodećom Crvenom zvezdom, dok je Borac pretposlednji.

Nikolić je naveo da su mu rezultati važniji od igre.

"Želimo da se igra dopadljivo, lepo i atraktivno. Zavisi od raspoloženja igrača, kvaliteta protivnika jer nismo sami na terenu. Pobede sa jednim ili pet golova razlike nose do pobede, a pobede vode ka krajnjem cilju. Ovog trenutka je najvažnije da pobeđujemo
", kazao je on.

Posle duela sa Borcem, Partizanu sledi utakmica protiv Crvene zvezde, a Nikolić je rekao da ga ona trenutno ne zanima.

"Nisam primetio da je iko od igrača spomenuo tu utakmicu, što je veoma dobro. Ona je nepostojeća ovog trenutka u mojoj glavi. Tek se sledeće nedelje igra ta utakmica", rekao je Nikolić.

Marko Nikolic

Partizan zbog suspenzija protiv Borca neće moći da računa na Uroša Đurđevića i Evertona, a takodje ima i problema sa nekoliko povredjenih igrača.

"Nekoliko igrača ima pretnju suspenzije, a vidim da se to veoma potencira, neverovatno mnogo sa nekih drugih strana", kazao je Nikolić.

Trener Partizana je pozvao publiku da "prepozna lošu medijsku situaciju" vezanu za taj klub, i u što većem broju dodje na stadion.

"Molim publiku da na ispravan način prepozna veoma lošu medijsku situaciju koja se dešava jer je gomila negativnih vesti koje prate Partizan. Jedino merilo za dolazak na stadion treba da bude igra i rezultati tima.

Treba da proradi inat za tu sliku koja se stvara u javnosti, a to ćemo vratiti na terenu, budite sigurni",
rekao je Nikolić.

Upitan šta mu smeta, Nikolić je rekao da on ne prati medije, ali da mu pisanje prenose saradnici, a da ono više pogadja igrače.

"Igrači sve to prate. Meni praktično prenose saradnici, koji prate više nego ja. Nema dana da ne ide informacija koja bi trebalo da unese nemir, zaljulja priču, što ja mislim da se neće dogoditi", rekao je Nikolić.

Nikolić je naveo da će se sastati dve ekipe u dobroj formi, s obzirom na to da je Partizan neporažen u 18 vezanih utakmica, dok Borac ima tri uzastopne pobede, što je podatak koji po njegovim rečima "upozorava".

Utakmica će biti odigrana sutra od 17.00 na stadionu Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragonkš
Friday, 24.02.2017
16:30

Ja sm shvatio da će Zvezda biti prvak ove godine i mi tu ništa ne možemo , nažalost takva nam je uprava koja se samo ulaguje i trpa pare i njima a naravnoi sebi i baš ih briga za Partizan kao za lanjski sneg

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.02.2017
16:16
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.02.2017
14:37

Mediji (zna se ciji) bas sada pisu o ponudama i prodajama, pisu i o tome da su se, eto, bas sada pobuniil najbolji, a da u zvezdi tece med i mleko- fss (odavno nisu zasluzili da pisem velikim slovima) ce izgleda tek pred Derbi doneti odluku o eventualnoj kazni (kazu da im treba dodatno vreme za objasnjenje), mozda i dan uoci Derbija tako da stigne na vreme ukoliko bude suspenzije, a, ko (to vise) zna da li ce je biti. Znaci, Marko prakticno cele sledece nedelje nece znati koju kombinaciju da uigrava (sa Evertonom ili ne, uz to, ako suspenzija stigne dan uoci ili na dan Derbija (kod nas ti je cak i tako nesto moguce) nece biti vremena da se adekvatno reaguje. Partizan mora da trazi obaveznu kontrolu protiv dopinga (mozda ova promena redosleda reci bude od pomoci, bude plodotvorna i talicna), potrebno je zahtevati i izuzece svih domacih sudija (ovde je prisutno i vise od puke rokade, ovo je bitno drugacija formulacija u pitanju hahaha), ali mozda je i sve ovo suvisno u slucaju suspenzije Evertone jer bismo tada morali da odbijemo da igramo i da izadjemo na teren u Derbiju (ne zaboravite da je i datum odigravanja ogroman presedan) ukoliko vec ovi iz uprave nisu spremni da zaprete istupanjem iz lige, a znamo da nisu i znamo tj. kao sto znamo da nisu u stanju nista od ovoga da urade sto sam sada naveo iako je to neki minimum koji bismo morali da ispunimo jer smo na to obavezni buduci da jedino tako mozemo da pokazemo da na pravi nacin i iskreno pruzamo podrsku jednom od nas, podrsku svom fudbaleru u borbi protiv ogoljenog rasizma i onih koji ga podrzavaju jer smo i sami diskriminisani po svim mogucim osnovima. Danas je 10 godina, neka proradi vremenska masina!

avatar
Cika Boris Fr
Friday, 24.02.2017
15:30

Istog sam misljenja kao i vi G-dine, dobro pripazi, zvezdinim igracima ako se dodeli po neki karton na svakoj 4-5 utakmici, i ako su neki startovi pogibeljni, sudije ne smeju da ih sankcionisu, a sve to dobivaju takva naredjenja od onih sto ih delegiraju, zato sam i ja zato da se za derbi dovedu neutralne sudije ( stranci ) ..

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Friday, 24.02.2017
16:00

A do toga sigurno nece doci i tako u krug do naredne vazne utakmice i narednog Derbija...

avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 24.02.2017
13:43

Pa pa paranoja