Nikolić: "Za pohvalu želja da se pošteno bori za dres Partizana"

Autor: Beta Beta
nedelja 14.08.2016.
21:46
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Marko Nikolić izjavio je da veliki broj propuštenih prilika u duelu sa Čukaričkim predstavlja problem ali da su igrači pokazali želju da se pošteno bore za klupski dres.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da današnja pobeda protiv Čukaričkog mnogo znači njegovom timu i dodao da su vidljivi pomaci u igri.

"Postoje pomaci u igri, ali ponavljam, mnogo posla je ispred nas. Danas smo uspeli da zadržimo ozbiljnog protivnika i praktično mu ne dozvolimo jednu šansu na utakmici. Ono što nije dobro je realizacija velikog broja šansi koje su stvorene", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je danas na svom terenu pobedio Čukarički s 1:0, te je tako ostvario drugi uzastopni prvenstveni trijumf pošto je u sredu slavio i protiv Javor Matisa u Ivanjici.

"Ova pobeda nam mnogo znači u smislu ambijenta u kojem ćemo da radimo. Od sada ćemo imati malo više vremena da spremamo utakmice. Za pohvalu je odnos igrača prema igri, primetna je sve veća želja da se pošteno bori za dres Partizana", rekao je Nikolić.

Kapiten Partizana Saša Ilić u 48. minutu je napustio igru zbog povrede skočnog zgloba, a Nikolić je ponovo istakao njegov značaj za crno-bele.

"Minut - dva pre kraja prvog dela igre dobio je udarac. Mislili smo da će moći da nastavi, ali se to u poluvremenu ohladilo, pojačao se bol, pa je morao da izađe", kazao je on.

"Možda će mnogima da smeta, ali ja ne mogu da govorim neistinu. Saša znači ovom timu, svojim iskustvom, svojim kretanjem na terenu. On nema brzinu, nikada nije bio posebno brz, ali on je bitan faktor na sredini terena. Koliko god da je važan i on će nekada morati da završi karijeru, a mi ćemo morati da nađemo novog Sašu Ilića", rekao je Nikolić.

Na novinarsko pitanje da li vidi kandidate koji mogu da zamene kapitena crno-belih, Nikolić je rekao da kandidata ima, posebno u mlađim kategorijama i dodao da neki od tih igrača nisu ni licencirani za takmičenja.

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak kazao je da je njegov tim bio "skrpljen" za današnju utakmicu protiv Partizana zbog velikog broja povređenih igrača.

"Mislim da smo dobro otvorili utakmicu i kroz posed krenuli da diktiramo ritam igre, međutim, posle nekih 20-ak minuta izgubili smo kontrolu i ušli u situacije u koje ne bi trebalo. Imali smo problem završnog pasa, da je to bilo malo bolje i mi bismo postigli neki gol", rekao je Lešnjak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Casus Luciferi 60:12
Monday, 15.08.2016
19:07

vratite dzigija ipak je on sasin naslednik koliko godina vec haha

avatar
Mama Revolta
Monday, 15.08.2016
13:41

Za pohvalu je Nikolicu, to sto nije igralo pola ekipe Cukarickog. Ovim potezom Cuka me je razocarala, ali opet pomogla da shvatim kako je izgledao ceo aranzman oko prodaje njihovog golmana partizanu. Sad je svima jasno. Mozda bude jos neki transfer do kraja roka, ko zna. Sta su docekali navijaci nk partizan, da sa tuzne tribine gledaju kako partizan dobija sa samo jednim golom ekipu, koja je dosla da izgubi na vojnom stadionu. Zaista me je zacudilo to, kako su lagano grobari progutali ovu pricu. Mislio sam da je ocigledno, ali mnogima od njih evidentno nije jasno sta su gledali. Nekoliko njih se tripuje da su igrali sa evropskom ekipom, pa broje neke sanse i auteve :D :D Jo se hvale kako su izvukli veliku pobedu :D Ovo se zove vestacko odrzavanje kluba u zivotu. Kakva ste ekipa, pokazala vam je Vosa, kad vas je oducila od fudbala, pre toga Napredak, Backa, kao i Zaglebie, a kad dodje derbi usledice zavrsni udarac. Bice opet kuku nama, sudija kme, kme, Kokeza, Terza, kme, kme, istupimo iz lige, ajmo na ekskurziju u Nion, kme, kme :D :D k o m e d i j a za vjek i vjekov :D

avatar
Panic Nedeljko
Monday, 15.08.2016
18:05

Dasi maniak, nisi svestan.
Normalni nepisu takve gluposti.

avatar
Sunday, 14.08.2016
23:31

Nikolić izgleda mora da pita Terzu da mu kupi desetku.

avatar
Mama Revolta
Sunday, 14.08.2016
23:21

Gde je nestalo pola ekipe Cukarickog? Jel to recept za vestacko odrzavanje partizana u zivotu? Morate biti svesni da vam se nece svi sklanjati. Do derbija bice vec debeo minus, bice toliko hladno napolju, da ce sve krtice i voluharice uci duboko pod zemlju. Mozda povremeno na hladnocu izadje po neki jazavac, ali nista vise :D

avatar
Antonio Candreva87
Monday, 15.08.2016
08:37

Ma sta kažeš?

avatar
Mama Revolta
Monday, 15.08.2016
13:20

Koja si od ovih vrsta koje sam naveo?

avatar
Sunday, 14.08.2016
22:16

Džabe se trudite, ove godine po kvalitetu igrača realna pozicija vam je od 6 - 3 mesta

avatar
Sunday, 14.08.2016
21:52

U Humskoj 1, a i na strani, tu je masa sto ZAUVEK tvoje SVETE boje BRANI!

avatar
Mama Revolta
Sunday, 14.08.2016
22:55

Od sinoc, ili od danas minus jedan :D

avatar
Mama Revolta
Sunday, 14.08.2016
23:25

Sto se mene tice, svi kriminalci mogu da se izrokaju medjusobno ovog trenutka. Pretpostavljam da je tebi zao. Meni nije zao, niti ima razloga da mi bude drago, samo sam naveo cinjenicu, jel sam nesto pogresio? Nisam, naravno :D

avatar
Sunday, 14.08.2016
23:08

O tome sam vec napisao sta imam na onoj vesti. Je l' ti je drago zbog toga, priznaj?