Nikolić: "Verujem u svoj tim i dobar rezultat"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.08.2014.
19:04
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je na večerašnjoj konferenciji za medije u Bakuu da veruje u kvalitet i sposobnost svog tima da ostvari povoljan rezultat u revanš susretu kvalifikacija za LE protiv Nefčija.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana stigli su tokom popodneva u Baku gde su od 18 časova po srednjeevropskom vremenu počeli i poslednji trening uoči sutrašnjeg revanš susreta plej-of faze kvalifikacija za LE sa Nefčijem.

Uoči treninga, novinarima se obratio i trener crno-belih Marko Nikolić koji je izrazio uverenje da njegov tim ima sve što je potrebno da u revanšu ostvari povoljan rezultat i plasira se u grupnu fazu LE.

"Znaju se ambicije, došli smo da na vrućem terenu odigramo dobru utakmicu. Naša forma raste iz utakmice u utakmicu, duboko verujem u svoje igrače. Uz sve poštovanje protivnika, ambijenta, vremenskih uslova i svega što nas očekuje, verujem da cemo ostvariti dobar rezultat" rekao je Nikolić.

Strateg Partizana nije želeo previše da se bavi uslovima za igru koji će, bez sumnje, biti jako teški, imajući u vidu da se prognozira da tokom sutrašnjeg dana temperatura u Bakuu dostigne 38 stepeni celzijusa.

"Ovaj tim ima dovoljno znanja, želje i iskustva da to i uradi. Adaptiraćemo se na vremenske uslove, imamo dovoljno vremena do sutra (četvrtak), naš cilj je jasan, želimo da se nađemo u grupnoj fazi Lige Evrope" istakao je Nikolić.

Prvi meč završen je pobedom Partizana rezultatom 3:2 a trener crno-belih svestan je da postoje aspekti igre koji će morati da budu korigovani na revanš susretu.

"Za prolaz će nam biti potrebna koncentracija svakog trenutka, da ne pravino početničke greške kakve smo pravili na prvoj utakmici, kao i da imamo veći procenat iskorišćenih šansi nego na prethodnoj utakmici" zaključio je Nikolić.

Revanš utakmica plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope između Nefčija i Partizana igra se u četvrtak sa početkom od 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke