Nikolić: ''Trebalo je ubedljivije'', Đurovski: ''Bili smo bolji, ali...''

Autor: Beta Beta
subota 27.05.2017.
20:49
Izvor: Beta

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je posle osvajanja kupa Srbije i "duple krune" da je ponosan na svoje fudbalere, a ocenio je i da je tim trebalo da pobedi Crvenu zvezdu sa većom razlikom od 1:0.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je danas pobedio Zvezdu sa 1:0 i tako osvojio 14. kup. Zvezda je imala inicijativu na početku meča, ali trener Partizana nije želeo previše da analizira utakmicu.

"Partizan je osvojio duplu krunu, šestu u istoriji ovakvog kluba. Veoma sam ponosan na svoje momke, na stručni štab, na sve koji rade u klubu i na publiku. Čestitam svima. Ovo je 37. ili 38. utakmica bez poraza i treća pobeda nad 'večitim' rivalom ove sezone, uz jedan remi. Sve stopostotno zasluženo", rekao je Nikolić za televiziju Arena.

"Mislim da sada nije vreme za takvu analizu igre, ali mislim da je Partizan trebalo da pobedi sa više golova razlike i da meč reši već do 60. ili 70. minuta. Na kraju se videlo da smo malo emotivno ispažnjeni posle proslave titule", rekao je Nikolić.

Trener Zvezde Boško Đurovski ocenio je da je njegov tim bio bolji tokom celog meča.

"Bili smo bolji tim tokom cele utakmice. Partizan je pobedio igranjem na kontre. Čestitam svojim momcima, ponosan sam na njih. Primili smo gol iz prekida, ali šta je - tu je. Idemo dalje. Imali smo šansu, svaka čast momcima. Pokazali smo da je Zvezda 'tru' (prava). Nažalost, nismo uzeli nijedan trofej", rekao je Đurovski.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
10:13

Ne razumem zbog cega Tavamba uopste nije igrao, a moram da priznam da nisam primetio gde je po ulasku na teren igrao Radin- po nekom mom misljenju, bilo bi bilo logicno da je El Monir presao na Leonardovo mesto, a da je Radin igrao (levog) beka jer je ovaj bio kriminalan na tom mestu...

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
13:27

Neka i ova moja opservacija bude u okviru istog komentara. Sve sto sam ranije mislio (i pisao) o kvalitetu nasih igraca, gotovo u potpunosti mislim i sada, jedino me je Ostojic demantovao, i, u isto vreme, veoma prijatno iznenadio, a mozda je jedina promena i ta sto vise ne mislim da Kosovic treba da bude prodat, mogao bi da bude solidna zamena na toj poziciji, za Jankovica bih jos razmislio, njegov status ce zavisiti od odlazaka nekih drugih mada mislim da nece bas zeleti da sedi na klupi, a to je jako bitan cinilac u nekim projekcijama tima.

avatar
Bojan Samardzic
Saturday, 27.05.2017
21:47

Pa mogao je Nikolic ovaj put da prizna i da su mu neke okolnosti isle na ruku, kad je vec znao da kuka cijele sezone. Nema veze, pokazao je odavno da je odlican trener i tanak k'o covjek. Cestitke Partizanu.

avatar
R E V O L T
Sunday, 28.05.2017
14:06

Zato je bosko djurovski novi Mahatma Gandi:-D

avatar
Saturday, 27.05.2017
21:14

Partizan je igao bez 4 igrača (Kljajića, Miletića, Evertona i A.Stevanovića) plus što smatram da su nam agresivnost Radina i snaga i visina Tavambe bili potrebni za ovu utakmicu tako smo igrali bez pola tima što prinudno što svojim izborom. Koliko god da smo jači osetilo se to tako da je zvezda bolje odigrala na početku i na kraju kada smo već išli na to da čuvamo rezultat, dok je Partizan osim u prvih 10-ak minuta tokom cele utakmice pretio šansama, polušansama, kontrama, polukontrama, brzim napadima i sve promašio i nije iskortistio nijednu već je poveo iz prekida, a propustio kasnije njima i da reši utakmicu pa i da dokusuri protivnika. Crvena zvezda ni blizu nije bila toliko opasna iako je imala veći posed lopte. Jednostavno Partizan je pokazao i raznovrsnost kvaliteta, ne samo da kroz posed dođe do rezultata već da može i putem igre u tranziciji, a zapravo je došao iz prekida i jednostavno je sve to kvalitet.

avatar
Anderton
Saturday, 27.05.2017
21:09

Jedan razlike je otprilike realno. Nije bila loša utakmica, Partizan je mogao iz kontre dati i drugi gol. Mihajlovića prodati, nije igrač za velika dela.