Nikolić se čudi slaboj igri Partizana...

Autor: Beta Beta
sreda 05.04.2017.
16:07
Izvor: Beta

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su njegovi fudbaleri igrali slabo protiv Voždovca, ali da je najvažnije da su prošli u polufinale Kupa Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana plasirali su se danas u polufinale Kupa Srbije, pošto su posle preokreta na gostojućem terenu u Beogradu pobedili Voždovac sa 2:1.

"Danas smo videli možda i najslabiji Partizan u dužem vremenskom periodu, sa bezbroj individualnih grešaka, izgledalo je kao da nijedan naš igrač ne može da parira ni u skoku, ni na zemlji...", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Voždovca posle utakmice.

"Čudno smo izgledali, tu pogotovo mislim na prvo poluvreme koje smo praktično bacili niz vodu. Bila je ružna utakmica u prvom poluvremenu, gde ni Voždovac nije imao neke velike šanse, par šuteva iz daljine.

U drugom smo počeli i neplanski da napadamo, pa smo dobijali kontranapade na svakih par minuta, što je nedopustivo u današnjem fudbalu. Voždovac je imao par situacija da završi utakmicu"
, rekao je Nikolić.

On je naveo da je njegova ekipa tek u poslednjih 20 minuta izgledala onako kako treba da izgleda i da je imala sreće što joj je tih 20 minuta danas bilo dovoljno.

"U poslednjih 20 minuta smo malo okrenuli stvari na terenu u svoju korist, tada smo jedino i delovali onako kako Partizan treba da izgleda. Ako neko misli da je nama dovoljno 20 minuta...

Danas je to spletom srećnih okolnosti bilo dovoljno. Najvažnije je da smo prošli dalje, ali ovo je i velika pouka za nas pred nastavak takmičenja",
rekao je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Thursday, 06.04.2017
08:41

Zasto mi sada opet jedini igramo pre svih? Mi u subotu, svi ostali u nedelju.

avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 05.04.2017
18:24

Jedva dobijas namestene utakmice e moj celavi...

avatar
Wednesday, 05.04.2017
18:16

Malo su drugačiji uslovi u odnosu na uobičajene utakmice koje igramo. Veštačka trava i termin od 13h - zato je i slabija utakmica bila od uobičajeno kako igramo.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Wednesday, 05.04.2017
17:31

Mora se priznati da nas je Kljajic danas spasio, bravo i hvala mu na tome, a bolno je gledati na sta lice neki potezi i nadamaterske reakcije Miletica i Kosovica. Uros je sebican do bola, ali on se makar iskupi sa kamatom:-D

avatar
paok
Wednesday, 05.04.2017
16:50

Cemu cudjenje, pa nismo mi neka ful ekipa. Daj molim te promeni Miletica, ocajan je. Niti je dobar u odbrani niti ima pas. Jedino moze da trci i to je to.