Nikolić saopštio spisak putnika za Japan

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.07.2014.
15:47
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor mlađih omladinaca Srbije Branislav Nikolić saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeći turnir u Japanu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije sačinjena od igrača rođenih 1997. godine i kasnije naredne nedelje putuje u Japan na međunarodni turnir koji organizuju FS Japana i grad Nigata.

Mlađi omladinci okupiće se u SC FSS u Staroj Pazovi u četvrtak a selektor Branislav Nikolić odlučio je da na put u Japan povede sledeće igrače.

Golmani: Đorđe Nikolić (Partizan), Aleksandar Stanković (Crvena zvezda)

Odbrana: Marko Mijailović, Filip Stanković (Crvena zvezda), Mile Šarenac, Miloš Zlatković (OFK Beograd), Adnan Islamović (Partizan), Lazar Zličić (Vojvodina)

Sredina terena: Nemanja Glavčić (Partizan), Nemanja Ivanović, Bogdan Rangelov, Lazar Tufegdžić (Crvena zvezda), Strahinja Karišić (Rad), Stefan Janković (OFK Beograd), Nikola Mitrović (Radnički, Niš)

Napad: Ivan Šaponjić (Partizan), Igor Savić (Borac, Čačak), Miljan Petrović (Sloboda, Čačak)

Nikolić nije mogao da računa na četvoricu standardnih reprezentativaca koji imaju obaveze u klubovima ili starijim reprezentativnim selekcijama a reprezentacija će put Japana krenuti 15. jula.

Prvi meč "Orlići" igraju 19. jula sa Japanom, dan kasnije sa Meksikom, a 21. jula sastaće se selekcijom grada Nigata.

Međunarodni turnir u Japanu poslužiće ovim igračima da steknu neophodno iskustvo pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u sezoni 2015/2016 kada će upravo ova generacija braniti boje omladinske selekcije (U19) Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke