Nikolić: "Sale može da bude vrhunski trener"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.02.2017.
12:11
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Trener fudbalskog kluba Partizan Marko Nikolić smatra da aktuelni kapiten "Parnog Valja" Saša Ilić ima odlične predispozicije za vrhunskog stručnjaka.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Kapiten fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić nastupaće još barem šest meseci, a onda će ponovo biti pokrenuta priča oko naredne uloge u Humskoj.

Ako pitate Marka Nikolića, kapiten crno-belih ima predispozicije za vrhunskog trenera i samo od školovanja zavisi da li će u budućnosti iskoristiti svoje potencijal.

"Poslednje tri godine bio sam mentor za trenersku licencu, naravno - mogu da prepoznam potencijal. Saša Ilić razume ovu igru do tančina, ima dobru predispoziciju ako se bude školovao i radio na sebi da bude vrhunski trener, pre svega u Partizanu, onda i u inostranstvu" kaže Marko Nikolić za "Žurnal".

Saša Ilić je nedavno produžio ugovor sa crno-belima do kraja tekuće sezone a 30. decembra će napuniti četrdeset godina.

Tokom zimskih priprema upisao je osamstoti nastup u crno-belom dresu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kilavi Milojko
Thursday, 16.02.2017
14:55

Рад у омладинском фудбалу за њега би био губљење времена. И ја сматрам да ће бити врхунски тренер (Звездаш сам, али то овде нема никакве везе, зар не?). Могао би да упоредо са радом на добијању лиценце, ради рецимо као помоћник неком од наших тренера у иностранству, или чак и као помоћник у Партизану, мада сам пре за напоље. За 2-3 године могао би преузети Партизан или неки други мањи клуб а за 5-6 година на запад, Селта рецимо па у европске висине. Живели, Сале. ;)

avatar
Povratak kralja
Wednesday, 15.02.2017
18:50

Najlepše bi bilo kad bi sam postao svestan toga da mu je leto poslednja šansa da završi karijeru, a da navijači ne počnu da ga ne podnose. Ukoliko ne bude svestan toga Iliev i Nikolić bi morali da mu ukažu na to da bi više koristio u omladinskoj školi, stručnom štabu pa i upravi nego na terenu jer tu platu Partizan može da uloži za pojačanje, a i otvori prostor za mlađe igrače.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 15.02.2017
13:16

Do kraja naredne sezone, ne do kraja tekuce.