Nikolić: "Rehabilitovao sam karijeru u Partizanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 07.11.2016.
14:05
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić govorio je za slovenačke medije o periodu koji je ostavio iza sebe i priznao da je povratkom u Humsku rehabilitovao karijeru.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Marko Nikolić beleži sjajne rezultate sa crno-belima u svom drugom mandatu na klupi koji je započeo pre tri meseca.

Partizan je sa Markom Nikolićem na čelu uspeo da prevaziđe rezultatsku krizu i da na poslednjih 11 utakmica zabeleži deset pobeda i jedan remi, uz gol razliku 24:4.

"Kada sam došao atmosfera u klubu i oko kluba nije bila dobra. Partzan je doživeo ranu eliminaciju iz Evrope, a u prvenstvu su bili jedanaesti" počeo je svoju priču za slovenački portal "nogomania.com" Marko Nikolić.

"Partizan je veliki klub i svaki neuspeh u Evropi izaziva potrese. Mogu da kažem da sam se vratio u svoj klub. Imao sam druge ponude ali sam odabrao Partizan jer uživam da radim pod pritiskom, u klubu koji gaji visoke ambicije" objasnio je Nikolić.

Dobro je poznato da je Marko Nikolić prethodne zime preuzeo ljubljansku Olimpiju ali je u finišu prvenstva ostao bez posla zbog suspenzije koju mu je izrekao Savez a zbog navodnog rasističkog ispada prema svom igraču.

"Ne bih da podgrevam staru priču, ali mislim da je jasno o čemu se radilo. U Olimpiju sam doveo Vobaju, u Partizanu imam dvojicu tamnoputih igrača... Nema ni govora o rasizmu i tačka" poruka je Marka Nikolića.

Strateg crno-belih istakao je da njegova suspenzija ne bi promenila ništa i da bi Olimpija svakako osvojila titulu, ali se posle svega ne kaje jer veruje da je u Partizanu rehabilitovao karijeru posle neočekivanog peha.

"Rehabilitovao sam karijeru u Partizanu jer su ljudi shvatili da je čitava priča deplasirana. Sve vreme sam dobijao i ponude iz zapadne Evrope što me takođe čini srećnim" poruka je Marka Nikolića.

Trener fudbalera Partizana govorio je za pomenuti medij o svom odnosu sa Milanom Mandarićem, Zlatkom Zahovićem, ali i o tome zašto je u Olimpiju doveo Miroslava Radovića i Danka Lazovića.

Više o tome možete pročitati OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Monday, 07.11.2016
18:51

Tebe je rehabilitovao isti onaj koji te je i izmislio, Stojic, kad te je odveo u Olimpiju posle skoro godinu dana nerada od kad su te oterali iz Partizana. Njemu da zahvalis sto sad nisi u nekoj Surdulici, Pazaru ili nekom slicnom klubu i sto uopste radis.

avatar
Panic Nedeljko
Tuesday, 08.11.2016
10:02

Ko si ti da lupas labuloze?
O Nikolicu mozes da pises samo pohvale, ako ti je poznato sve sto je dobro uradio kao trener Partizana u prvom i sadasnjem mandatu?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 08.11.2016
16:05

Sta su labuloze? Kaze se nebuloza, a covek je dobrim delom u pravu...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
15:09

Sta ti vredi sto imas dvojicu kad si jednog precrtao, a Leonardo nije crnac! Kako mozes tako da pricas, dajte coveku sansu da ponovo igra pa ces se i uveriti da gresis, ne moze da bude gori od Balazica i Cirkovica 1000 posto! * Vobaja

avatar
Povratak kralja 44
Monday, 07.11.2016
19:50

Kako da mu da šansu ako je on sam ne želi. Zna se koji su uslovi da se izađe na teren u profesionalnom klubu, mora da se trenira i profesionalno ponaša čak i u slobodno vreme. Gogua i pored toga što ne ispunjava te uslove, a eto i tamnoput je nije precrtan od strane Marka Nikolića. Možda Everton nije dovoljno crn :D

avatar
Navijač Partizana
Monday, 07.11.2016
21:26

Misli na evertona i goguu ne na leonarda

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
20:06

Da li je on poceo da pije zato sto ne igra ili je prestao da igra zato sto je poceo da pije iz cista mira? Kad to budemo razjasnili, onda cemo i sve ostalo, ali bojim se da je tu ipak mozda posredi nesto drugo i da su u pricu ukljuceni i faktori koji nam se nece svideti i koji ce baciti drugacije svetlo na citav slucaj. U pravu si za Rosica, ali sramota je ako se tako razmislja...