Nikolić psovao sudije?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 01.12.2014.
13:00
Izvor: Sportske.net

Situacija u vezi sa jučerašnjom utakmicom u Novom Pazaru se ne smiruju, iz redova domaćina stižu ozbiljne optužbe na račun trenera Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bilo je mnoštvo uzbuđenja na utakmici u Novom Pazaru, kako na terenu tako i van njega.

Podsetićemo trener Partizana je pogođen petardom u grudi, Marko Nikolić je izneo niz kritika i oštrih komentara na račun dešavanja u Novom Pazaru, ali i srpskog fudbala uopšte.

Odgovor treneru beogradskog tima stigao je iz redova domaćina jučerašnje utakmice, čiji je generalni sekretar Redžep Korać optužio Nikolića da je čak vređao sudije, opsovavši im majku.

„Trener Partizana Marka Nikolića je na sve moguće načine pokušava da opravda svoj neuspeh u Pazaru. Pre nego što je došao na stadion pretio je da će povući ekipu sa terena ako ga neko bude vređao, a od samog početka provocirao je i sudije i publiku.“

„Nikoliću je sve krivo i ništa ne valja u Novom Pazaru, jer nije uspeo da savlada našu ekipu. Naša publika je aplauzom pozdravila velikog čoveka i fudbalera Sašu Ilića, što dokazuje da prepoznaju prave vrednosti. Tražićemo od Disciplinske komisije FSS da kazne Nikolića koji je nakon utakmice psovao srpsku majku sudijama i pokušao fizički da se obračuna sa njim“, rekao je Korać za Telegraf.rs.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke