Nikolić: "Pritisak je na pratiocima!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.03.2015.
19:07
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je da njegovi izabranici nisu osećali nikakav pritisak pred duel sa Radom jer pratioci na tabeli treba da razmišljaju o prednosti koju crno-beli imaju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana upisali su drugi trijumf u 2015. godini a prvi na domaćem terenu u okviru 19. kola Jelen Superlige.

Crno-beli su u Humskoj savladali Rad rezultatom 2:0 a trener domaćih Marko Nikolić konstatovao je nakon utakmice da njegova ekipa nije igrača pod pritiskom jer to breme treba da nose oni koji jure prednost lidera.

"Kakav pritisak? Potencira se o nekom pritisku. Mi smo prvi, pritisak je na onima koji treba da nas stignu. Prvih 20 minuta nismo igrali kako treba ali smo kasnije uzeli konce igre. Drinčićev gol nam je puno značio a drugi deo meča smo odigrali odlično" rekao je Nikolić nakon utakmice.

Partizan nakon 19 kola ima 4 boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu a u narednih nekoliko dana crno-bele očekuju dva velika iskušenja, dueli sa Jagodinom i Čukaričkim.

"U sredu je na redu Kup, pa duel sa Čukaričkim. Ima još mnogo da se igra a zanima nas samo naš pristup i svaka sledeća utakmica" poručio je Nikolić.

Narednu utakmicu Partizan igra u sredu na domaćem terenu protiv ekipe Jagodine u okviru polufinala Kupa, dok će narednog vikenda u goste Čukaričkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke