Nikolić: "Primetan je porast u kvalitetu igre"

Autor: Beta Beta
petak 13.03.2015.
12:15
Izvor: Beta

Trener Partizana rekao da njegova ekipa igra sve bolje i da mora da ostane koncentrisana ako želi da pobedi Rad u narednom kolu Super lige.

Beta/Branislav Božić
Beta/Branislav Božić

Povezane vesti

Partizan će dočekati Rad sutra u 17.00, u 19. kolu Super lige Srbije.

Trener crno-belih je ocenio da je pred njegovim timom veoma važan trenutak.

"Ovo je veoma važan momenat, iako će biti još važnih. Treba dobro da reagujemo. Recept je zajedništvo i koncentracija, kao i borba u svakoj sekundi utakmice. Primetan je porast u kvalitetu naše igre i to je što me najviše od svega zanima. Treba da budemo ozbiljni i koncentrisani, bez opuštanja", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizana.

Nikolić će u susretu sa Radom prvi put u prolećnom delu prvenstva biti na klupi, s obizrom na to da mu je istekla tromesečna suspenzija.

"Ne znam da li će igračima biti lakše ili teže. Logično je da je trener na svom radnom mestu, a moje je na klupi i mnogo sam radostan što ću ponovo biti tu", kazao je Nikolić.

Na pitanje da li očekuje da posle narednog kola crno-beli uvećaju prednost na tabeli, Nikolić je odgovorio da "očekuje da Partizan ima tri boda više nego sad".

"Ta pozicija nam prija i ne treba da čini ikoga nervoznim u ovom našem fudbalskom svetu. Partizan je svojim partijama zaslužio da bude prvi na tabeli. Ne znam zašto se stvara nervoza oko pozicije na kojoj je Partizan trenutno i to je primetno",
rekao je trener Partizana.

On je dodao da mu je "žao" što je to tako, ali nije odgovorio koga čini nervoznim trenutno stanje na tabeli.

"Stanje je blage nervoze u našem domaćem takmičenju, na mnogim nivoima. Ovo malo što ispratim, čitam i gledam, vidim da je nervoza oko mnogo tema. Svakodnevno se pojavljuju situacije koje nisu uobičajene. žao mi je ako nekoga čini nervoznim trenutan izgled tabele, a na nama je da učinimo sve da izgled na tabeli ostane takav", naveo je Nikolić.

Nikolić je kazao da je ekipa Partizana spremna na bilo koju varijantu igre Rada, bilo da se klub sa Banjice "zatvori" ili se "opredeli da igra fudbal".

"Rad je dobra ekipa, bez ikakve dileme. Veoma su uspešni, najbolji su tim u rezultatskom smislu u dosadašnjem delu prolećnog prvenstva. Doći će rasterećeni, da odigraju dobru utakmicu", kazao je Nikolić.

Nikolić je kazao da nema problema sa povredjenim igračima, jedino je neizvestan nastup golmana Milana Lukača, dok je Vladimir Volkov suspendovan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke