Nikolić: "Previše promašaja da bi se dobio meč"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 30.11.2016.
20:08
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić kazao je da su njegovi igrači propustili previše dobrih prilika u duelu sa Vojvodinom i da u takvoj konstelaciji stvari nije bilo moguće osvojiti sva tri boda.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Derbi susret 18. kola domaćeg fudbalskog šampionata između novosadske Vojvodine i Partizana završen je remijem bez golova posle čega će najviše razloga za zadovoljstvo imati Crvena zvezda.

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Partizan Marko Nikolić izjavio je posle meča da je njegov tim imao više šansi i da je bio bliži pobedi ali da je bilo i previše promašaja da bi se na kraju slavilo.

"Prava derbi utakmica, tvrda, borbena... Imali smo nekoliko odličnih prilika prečku, stativu, Stevanović, Božinov i Leonardo su išli na 'praznu mrežu'" kazao je Marko Nikolić.

Partizan je u dva navrata pogađao okvir gola, a dobre prilike su propustili Valeri Božinov i Alen Stevanović, pa se može reći da gosti imaju više razloga da žale.

"Previše propuštenih prilika na jednom meču. Nismo imali dobru rotaciju da u završnici rešimo ovu utakmicu. Ima još dosta da se igra, biće još teških utakmica, nisam nezadovoljan ali ne mogu da budem ni zadovoljan" zaključio je Nikolić.

Vicešampion Srbije nakon remija sa Vojvodinom ostaje drugi na tabeli sa istim brojem bodova kao i večerašnji rival a pet manje u odnosu na Crvenu zvezdu koja ima i meč manje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 01.12.2016
15:49

* kikseva imas

avatar
neme
Thursday, 01.12.2016
14:44

Kakav antifudbal cak i smorni italijanski kup na drugom ekranu naspram ovoga deluje kao LS.

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 01.12.2016
10:19

Previse ti kikseva cak i ako nisi selektirao ovu ekipu i ako si nas preuzeo u nevreme, cetiri puta smo izgubili bodove, to je na svakoj cetvrtoj utakmici i to je previse! Na najgori nacin ti se vratilo sto nisi poveo Djurdjica, plati!!!

avatar
chaki
Wednesday, 30.11.2016
21:39

Ma sve je pucalo od suteva i sansi...

avatar
Vidicnemanja
Wednesday, 30.11.2016
21:39

Sjajan rezultat,s obzirom da je Partizan igrao sa devet igraca protiv trinaest Vojvodine.Bozinov i Stevanovic su bili najbolji igraci Vojvodine,ne mogu da se odlucim ko je bio bolji,da li ovaj sto se ispromasivao ili ovaj sto je neuspelim driblinzima stvarao mogucnost da Vojvodina izvede opasan napad

avatar
Grobari 100ka
Wednesday, 30.11.2016
21:25

Cestitke partizanu na bodu. Ipak je ovo ogroman napredak u odnosu na proslu tekmu sa Vosom.

avatar
Dimitrije Protić
Wednesday, 30.11.2016
21:11

Mars iz Partizana pozery.Dobro pa je došao Tavamba da ovog više ne gledam!