Nikolić: "Previše nedopustivih promašaja"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.11.2014.
19:29
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izjavio je posle pobede nad Slogom iz Petrovca na Mlavi da su se njegovi izabranici nedopustivo ispromašivali tokom prvog dela igre ali da su crno-beli i pored toga zasluženo slavili.

Beta/BranislavBozic/Ds
Beta/BranislavBozic/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana plasirali su se u 1/4 finale nacionalnog Kupa pošto su danas savladali Slogu iz Petrovca na Mlavi rezultatom 3:0 (1:0).

Strateg crno-belih Marko Nikolić izjavio je posle utakmice da se pobeda broji iako nije bio zadovoljan činjenicom da je tokom prvog dela igre video previše promašaja svojih izabranika.

"Bilo je važno pobediti, prošli smo među osam najboljih u Kupu i sada nas čeka težak raspored. Igrali smo bez nekoliko bitnih igrača. Na momente je bila dobra utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu kada je Partizan igrao dopadljivo, brzo, atraktivno, ali se i nedopustivo ispromašivao" rekao je Nikolić.

Nikolić je potom priznao da u drugom delu igre nije bilo povezane igre njegovih igrača iako su Ninković i Škuletić uspeli da golovima overe zaslužen trijumf.

"Nismo bili toliko dominantni u drugom delu, niti smo igrali povezano sve do tog drugog gola koji je prelomio meč, a treći pogodak sve rešio i zasluženo smo pobedili" zaključio je Nikolić.

Partizan će ime narednog rivala u Kupu saznati u petak a već za vikend crno-bele očekuje utakmica 13. kola JSL protiv Napretka na stadionu u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Wednesday, 19.11.2014
22:26

Hocemo "duplu krunu"!

avatar
Grobari Kanada
Wednesday, 19.11.2014
21:49

u kupu se bre daje sansa onima sto ne igraju cesto, pogotovo protiv Sloge iz petrovca na mlavi.. bas skuleticu treba da igra i da se povredi protiv ovih amatera.. mali Ninkovic ce vecno da nosi titulu talenta, smesan klinac... ne znam sta Beko Fofana treba da uradi da bi igrao bar u kupu u 1/8 finala ... smesan trener

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 19.11.2014
21:18

bitna je pobeda

avatar
denikv
Wednesday, 19.11.2014
20:42

reljic zvezdino dete u slogi rece da ce pobediti veceras na jna. mali treba da osten na mlavi gde mu je i mesto.