Nikolić preuzeo punu odgovornost, stiže novi štoper!

Autor: Miloš Marković
petak 08.08.2014.
13:14
Izvor: Sportske.net

Crno-beli su odstranili Trajkovića iz ekipe, u planu je dovođenje novog rešenja na štoperskoj poziciji, ali ne zbog tragičara duela sa Ludogorecom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Partizan je u sredu eliminisan iz kvalifikacija za Ligu šampiona, bolji je bio Ludogorec, ukupnim rezultatom 2:2. Tokom te utakmice isključen je Branislav Trajković, a mediji su preneli da je on stavljen na transfer listu.

Nikolić to nije želeo da potvrdi, već je rekao da se razgovara o predzumanju daljih koraka i dovodjenju još jednog štopera, što je pozicija na kojoj Trajković igra.

"Radimo duže vrreme na dovodejnju štopera i očekujem realizciju toga danas ili sutra. To se ne radi zbog Trajkovića već zato što je to plan od ranije", rekao je Nikolić.

On je dodao da Trajković nije jedini krivac za eliminaciju od Ludogoreca.

"S Trajkovićem smo već razgovarali šta dalje u ovom prelaznom roku ali to nije pitanje kazne. Momci su dali sve od sebe, postojala je njegova krivica ali nije od jedini krivac već svi mi, a prvenstveno ja kao šef stručnog štaba", rekao je Nikolić.

Inače, Partizan je danas predstavio novog igrača, Nenada Marinkovića.

marinkovic-600-20140808011712
foto: partizan.rs

On je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih igrača Partizana, a rekao je da je njegov cilj osvajanje duple krune sa crno-belima.

Marinković će u narednoj sezoni nositi dres sa brojem 29.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke