Nikolić pred Ludogorec: "Nema straha, ne igramo za život"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 26.07.2014.
11:49
Izvor: Sportske.net

Četiri dana ostalo je do prvog meča trećeg kola kvalifikacija za LŠ između Ludogoreca i Partizana a trener srpskog predstavnika Marko Nikolić poručio je da crno-beli "ne igraju za život" i da s toga nema razloga da se iko "trese pred Bugarima".

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije priprema se za prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona koji je na programu naredne srede u bugarskom Razgradu.

Kao i prošle godine u ovo vreme crno-beli pripremaju taktiku za megdan šampionu Bugarske a trener Marko Nikolić sa svojim saradnicima već utanačava poslednje detalje za gostovanje Ludogorecu.

"Analizirali smo zajedno sa ekipom mečeve sa HB Toršavnom, kao pripremu za utakmice sa Ludogorecom. Pričali smo o dobrim, lošim stvarima, šta bi trebalo uraditi. Partizan je u dobroj formi već duže vreme i igra takmičarski, što je u fazi eliminacija najbitnije" počinje svoju priču trener Partizana.

Radeći na pripremi dvomeča sa Ludogorecom Nikolić je sa svojim saradnicima video mnogo dobrih stvari u igri bugarskog šampiona ali i pored toga ne misli da naredne utakmice crno-beli treba da shvate kao borbu za goli život.

"Nije to utakmica 'za život', kako negde provejava u javnosti. Ludogorec je naš rival u kvalifikacijama, kao što bi bio i svaki drugi tim, kako god se on zvao i tako na to gledamo" kaže Nikolić i dodaje,

"Respektujemo Bugare u sportskom smislu, skidamo kapu na ulaganja, novac, ali se ne 'tresemo' od straha, niti ćemo da podignemo belu zastavu zato što su bogatiji od nas, što imaju legiju stranaca. Posle revanša u Beogradu videćemo ko vredi prolaza u četvrto kolo, a ko mora da odustane od elite" poručuje Nikolić.

Prvi susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Partizana igra se u sredu 30. jula od 20 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke