Nikolić: ''Penal čist kao suza''

Autor: Beta Beta
subota 08.04.2017.
20:41
Izvor: Beta

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas da su njegovi fudbaleri bili previše nervozni u prvom poluvremenu, ali da su potom zasluženo došli do pobede, iz penala koji je "čist kao suza".

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

"Imali smo mnogo problema u prvom delu, u kom smo bili previše nervozni. U drugom je sve bilo drugačije, dali smo gol na vreme, posle toga smo napadali sa svih strana i mislim da smo došli do pobede iz penala čistog kao suza. Bilo je mnogo neozbiljnosti u završnici, kad smo mogli da damo još neki gol", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

Partizan je na svom stadionu posle preokreta pobedio Radnik sa 2:1, u prvoj utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Radnik je vodio na poluvremenu, a crno-beli su prokrenuli. Pobednički pogodak postigao je Uroš Djurdjević iz penala, pre i posle koga su isključeni igrači Radnika Frensis Kjeremeh i Aleksandar Gojković.

Nikolić je rekao da je bilo mnogo teško, a da je utakmica počela neplanirano, protiv "veoma dobro organizovane i borbene" ekipe.

On je čestitao svojim fudbalerima na pobedi i nastavku niza od 26 utakmica bez poraza.

Trener Partizana je čestitao i protivniku.

"Protivnik je bio veoma borben, u svaki start i duel je išao maksimalno, na granici kartona, što je potpuno legitimno, a mi na to nismo odgovorili kako treba u prvom poluvremenu"
, kazao je Nikolić.

Partizan će u sledećoj utakmici gostovati Novom Pazaru, u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva.

"Imamo nešto više vremena da se spremimo za utakmicu u Pazaru, gde Partizan još nije pobedio u prvenstvu od kad se Pazar vratio u ligu. Čeka nas još jedno teško iskušenje u tom poslednjem kolu pred plej-of", rekao je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Monday, 10.04.2017
19:43

* kao da je dobio (instrukcije)

avatar
Sunday, 09.04.2017
13:56

Prozvan sam da samo ja vidim neke nedosuđene penale za Partizan i nepokazane crvene kartone protivničkim igračima, vidi ih podjednako i Revolt, a i još neki navijači Partizana. Vi ih ne vidite? Evo gledajte: https://www.youtube.com/watch?v=zh71lR7_svo 1. 9:40 nedosuđen penal za Partizan; 2. 12:25 nepokazan crveni karton igraču Radnika. To je samo u prvih 9' utakmice, dve katastrofalne greške. Ko sad ima problem?

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Sunday, 09.04.2017
05:37

Ne bi bilo lose da se objave kvote u kladionice za preokret u ovom mecu.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
17:26

Zasto samo u ovom? Ovo je Srbija, uvek tako padaju kvote kad Veciti gube!

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 10.04.2017
02:09

U prethodnom kolu Zvezda i Partizan su pobedili preokretom, pa na sportske su objavili kvote te dve utakmice. Bilo bi dobro da se vidi koja je kvota bila ovog puta, nista vise. Nisam mislio nista personalno, tojest nisam pomenuo nijedan klub niti ligu.

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
17:27

To jest uvek budu tolike kvote jer nam je najlakse da se vratimo iz minusa...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
21:17
avatar
Stefan Lazović
Saturday, 08.04.2017
21:13

a suza prljava od maskare :D

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
21:05

P.S. I morao je da produzi vise drugo poluvreme vec i u startu, a kamoli kad je jedna izmena bila i u samoj nadoknadi, isto sam primetio i protiv Vozda...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
20:57

Naravno, uvek moze da se kaze da je sudija napravio i poneku gresku na stetu protivnika, vrlo retko cete naci utakmicu u/na kojoj se to nije desilo. Ostojic je loptu izbio cisto, za onaj start posle se ne svira penal, drugi zuti za njihovog kapitena je mozda prestrog, ali verovatno mu se nacestitao:-) Onaj korner kad je Jankovic bio kod korner-zastavice nije postojao, ali mi posle toga nista nismo uradili pa ako je to nesto presudilo veceras, onda stvarno...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
20:55

Zalite se na nedosudjen penal nad Djurdjevicem u sestom minutu, odmah da se zalite i na njihov gol kao i na sve one kartone koje je njihovim igracima oprostio taj nazovi sudija! To sto je uradio igrac mesarske ekipe zvane radnik iz Surdulice je idiotski, ali je u skladu i sklopu sa onim kako su se ponasali tokom citave utakmice, ono sto mogu da pozdravim kod njih je sto nisu hteli da izgube, dosli su sa jasnom namerom da se bore do kraja, ali u potpunosti su bili grubi, opstruirali igru, blaza su verzija backe. Odmah ti prigovori treba da upuceni budu, sve to treba da se sece u korenu, i protiv Vozdovca se jasno videlo (istina, samo iz jednog jedinog ugla) udario laktom u lice Miletica ne bi li ga se oslobodilo onaj igrac koji je centrirao (Sreckovic bese?), a onaj posle indirekt za nas po meni nije bio, ali kad ga je vec dosudio, sudija je najpre morao da upozori DJurdjevica da ne radi ono sto je radio, a onda i da svira indirekt zbog ofsajda u kojem se nalazio, svakako taj gol nije smeo da bude priznat i da dodje do svega toga. U Kupu smo mi dali jedan regularan gol, oni nisu, u prvenstvu smo dali regularna dva gola i osteceni za najmanje jedan penal i za onaj ofsajd posle kojeg je takodje mozda bio penal (sve vise mislim da je i tu bilo faula), ovi nisu nijedan. Ovaj komentator opet prica protiv nas ne bi li pokazao da je neutralan, a mozda i jednostavno ne zna, uporno tvrdi (pisem o tom nazovi ofsajdu) da je samo jedan njihov igrac bio ispred Djurdjevica, bila su dvojica! Uvek ce biti jedna vise situacija i postojati jedan detalj vise u nasu korist koja ce otkloniti svaku sumnju ko je u pravu!

avatar
Grof of PalmaCity
Saturday, 08.04.2017
21:32

Ti ni sam sebi ne verujes....Pa ivan radulovic je partizan!! Djurdjevic , sto mu svaki sudija tolerise, prvo se uhvati za igraca i vuce ga pa onda pokusava da ode od njega...Pesnica Leonarda,itd itd...ma sudija je danas sudio 90 - 10 u korist domacina...

avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Saturday, 08.04.2017
23:23

Sebi verujem, to se nikad nece promeniti jer nema razloga, a on jeste Partizanovac samo sto definitivno deluje da je dobio neke instrukcije i preporuke da postane -objektivniji-, sta god to znacilo.

avatar
MilošPB
Saturday, 08.04.2017
20:54